Следва

Lunchtime shopping: 5 великолепни черни неща

Б като Библия, Б като Блог

Когато навън мрачната зима продължава да ни обгръща в студената си прегръдка, тогава единственото, което ни е нужно е повече цвят.

All fashion преди 12 години

Като Бриджит Бардо

Способностите на очната линия са забележителни, а когато имаш и хармоничните пропорции на лицето става една неустоима комбинация.

Не е нужно да слагаш изкуствени мигли, просто се увери, че очната линия е по-плътна и спиралата ти е катранено черна. Така с пълна сила ще покориш модните тенденции, които тази година повеляват да се върнем назад към красотата на филмовите икони.

Не е нужно много – просто една сигурна ръка, която да положи течната черна линия за най-прелъстителния поглед. Тогава дори руж и червило не са нужни. Само твоите секси очи.

От lefashionimage.blogspot.com/

Всички погледи в аксесоарите



Когато навън мрачната зима продължава да ни обгръща в студената си прегръдка, тогава единственото, което ни е нужно е повече цвят.

Защо просто не заложиш на един лилави ръкавици, които хармонично да допълнят бежовата чанта. Дори да не прибягваш до color-blocking, няколко ефектни бижута са истински магнит за погледи, но преди всичко ще внесат повече красота в ангажирания ден.

Не се страхувай да опитваш нови комбинации с цветове и форми – нали именно това означава да намериш собствения си стил.

От atlantic-pacific.blogspot.com

Със стил и на работа




Независимо дали преглеждаш програмата си за деня, докато пиеш сутрешното си кафе, или пък си ангажирана в телефонни разговори, не забравяй щипка шик в ежедневието си.

Тя може да бъде както умело съчетание на животинска щампа и райе, така и само едно вълнено лилаво палто, което да носиш с любимите скини джинси. Сега настроението е гарантирано, остава само да приложиш професионализма си със същия ентусиазъм, както при избора на тоалет.

От karlascloset.blogspot.com

Само за снимка




Когато сутрин се двоумиш какво да направиш с неукротимата си грива, винаги може да си спретнеш един небрежен кок.

Трябват ти просто няколко фуркети, които да задържат косата ти в хоризонтална линия и малко лак, който да фиксира прическата.

Така не само ще си готова за снимка, ако те изненадат ненадейно, но и ще можеш в хладното време да сложиш любимата барета, а защо не и ушанки. Остава само мохерен пуловер и червен лак да допълнят безупречната ти визия.

От nobodyknowsmarc.com

Като ментов бонбон




Ако всички мъже в България имаха такъв стил като този младеж, то според нас тогава доста от тях нямаше да са ергени.

Не знаем защо тукашните мъже толкова се страхуват да експериментират с вида си и особено с цветовете, но ако предпочетат ментово зелени панталони с кафяви мокасини, тогава успехът им е в кърпа вързан. С такъв мъж под ръка би желала да е всяка дама.

От thethreef.com

Ретро и от Prada



Гаранс Доре има определена фотографска слабост към детайлите и много й се радваме за това. Прелестните обувки с принт каре на Prada в цвят ретро оранж са разкошни върху този крак с тънък глезен и направо си ги представихме с тесен панталон тип цигара до средата на прасеца, деним или малка бяла коктейлна рокля.

Прекрасно вдъхновение за края на зимата.

От garancedore.fr

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.