Следва

Панирана риба със салса от цвекло

5 март, понеделник

Първият ден от работната седмица съвсем не означава и че е най-трудният, особено ако имаш едно цветно сако под ръка.

All About Life преди 12 години

Първият ден от работната седмица съвсем не означава и че е най-трудният, особено ако имаш едно цветно сако под ръка. Отдолу избираш базова блуза от гардероба ти, която при по-хладно време да е от кашмир или фина вълна.
Верните джинси са винаги в твоя полза, независимо дали те очаква дълъг напрегнат ден или пък занимания със семейството. Важно е кройката да ласкае тялото ти и да издължава фигурата ти, независимо дали си на висока платформа като изборът днес, или с кецове.
В този вид няма как да не поставиш един свеж старт на седмицата.

От easyfashion.blogspot.com


More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.