Следва

В пастелите на пролетта. На шопинг за най-нежните неща

Мира Бъчварова спретна истинска модна кушия

"Общото между модата и конете е скоростта. В модата всичко се развива много бързо, при конете също!"

 

All fashion преди 12 години

"Общото между модата и конете е скоростта. В модата всичко се развива много бързо, при конете също!" – това каза Мира Бъчварова при представянето на новата си колекция на хиподрума в Банкя.

Дизайнерката беше спретнала истинска модна кушия съчетавайки я и с конните надбягвания по случай Тодоровден.
 

Участничките направиха атрактивно състезание помежду си яхнали коне и облечни в екстравагантните дрехи на Мира, а самата тя се появи в рицарски одежди и със сабя в ръце. След края на "дефилето" ексцентричната моделиерката искрено благодари на момичетата, които се осмелиха да поносят тоалетите й и с тях дори да пояздят коне, отчитайки го като истинско двойно предизвикателоство.


Все така магнетичната и динамична Мира е определяна по много различни начини през годините. Тя не спира да обвързва нейните дрехите по-скоро с изкуството, отколкото с модата, а напоследък цялата тази каша около същността й деликатно се вписва и в определението моделиер-жокей. 

Въпреки че дрехите й така и не станаха носими през годините, ние се възхищаваме на позитивизмът, който лъха от иначе така налудничевия й кич и до днес. Предлагаме ти да видиш ревюто в тръст на Бъчаварова и да ни кажеш какво мислиш за нейната  ексцентричност.

 

Да или Не?

 

 

More All fashion