Следва

Български красавци сред аристократичния свят на голфа в бутика на Ermenegildo Zegna

Новите лица на модата: Прекрасната Моа Абърг от Швеция

С височина 175 см и изключителен чар, който определено дължи на шведския си произход, не се и съмняваме, че това младо лице ще бъде сред водещите в модата.

All fashion преди 12 години

Сладката и невинна муцунка на едва 15-годишната Моа Абърг я изстрелват на модния подиум и досегашната й кариера определено е обещаваща. С височина 175 см и изключителен чар, който определено дължи на шведския си произход, не се и съмняваме, че това младо лице ще бъде сред водещите в модата.

Когато е на 13 нейният талант е открит на конно състезание в Швеция, което не е случайно като се има предвид, че конете и пътешествията са сред любимите й занимания. Обожава спорта, за което говори и крехката й фигурка.

В бъдеще Моа би искала да посети Бразилия и Лос Анджелис и с шеметната кариера, която я очаква сме сигурни, че ще изпълни тази своя мечта.

Тя предизвика нашия интерес от впечатляващи фотосесии и ревюта за The Local Film, Carin Wester, Hernández Cornet и Altewai.Saome. Нейните участия в Скандинавската седмица на модата със сигурност не са останали незабелязани.

Разгледай галерията и разбери защо толкова сме впечатлени от тази класическа красавица.
 

More All fashion