Следва

Double Trouble: Нова розова любов

Пролет-лято 2012. Тенденция №3: ГРАФИЧНИ И 3D ПРИНТOВЕ

Тенденция, тя омагьосва. Ще кажеш: да, ама не е нова. Не е нова, вярно...

Шопинг преди 12 години

Тенденция, тя омагьосва. Ще кажеш: да, ама не е нова. Не е нова, вярно.

Но като всяко необходимо нещо, тя изпълнява вълнообразния танц на завръщането си всяка пролет, или през една, и очевидно никой няма против.

В принта се крият необятни възможности за изява, за отговор на настроения, за индивидуалност. И това е, коeто харесваме в тази пролетна тенденция и което ни вълнува винаги, при всяка нейно възвръщане.

Какво е онова обаче, което отличава тази толкова пъстро принтирана година от предишните?

Първо, и най-важно, според нас, е нашествието на 3-D ефектите. Няколко майстори се справят блестящо със задачата и действително те заковават като омагьосан пред произведенията си. Струват скъпо, но си струва.

Второ, някак на ръба на омръзването, но винаги интересно, е запазването на територия за животинския принт. Разнообразен като мотив, еднообразен като силует е той през пролетта на 2012-та. Много чисти като кройка туники, къси поли, аксесоари, но секси, млади и нахални.

Чети във втората част на шопинг поредицата

Трето, силното присъствие на супер ярки принтове, в които и неопитното око открива ако не стотици, то поне десетки цветове. Прилича ни на онези калейдоскопски играчки от детството, на които, като завъртиш обектива, през отворчето се виждат изумителни комбинации, невъзможни да те оставят равнодушен. Супер готини на Т-шърти, на мини рокли, на поли, те позволяват също необятна игра на въображението и индивидуалността при съчетаване. Естествено, при нужната доза внимание.

И така принтът е вечен, да живее принтът!

Наслади се на фантазията на майсторите и помисли кой точно е твоят избор. Чака те цял ден, посветен на тази тенденция, веднага след пастела от понеделник и флора-мотива от вчера.

More Шопинг