Следва

Ариана Радлер е новата лятна съблазън на дамите

MAX&Co. Колекция пролет-лято 2012

Позитивни вибрации. Хроматична палитра с топли, наситени цветове на летни плодове и цветя показват изящната конструкция, разкриват съвременното включване на класически елементи на облеклото... 

All About Life преди 12 години

“Notte” & Flower Workshop

С неповторима, пролетна и много цветна атмосфера MAX&Co посрещна клиенти, както и специални гости на марката в магазина на бул. Витоша 56. Вдъхновената от свежия пролетен интериор, аудиторията се наслади на специалната колекция “Notte”, която се състои от официални рокли и аксесоари. Елегантната линия рокли бе представена от едни от най-известните български актриси като Саня Борисова, Силвия Лулчева, Рая Пеева (спечелилата преди броени дни Икар за дебют), Снежана Макавеева, Дария Симеонова и Лилия Маравиля от предстоящата премиера на постановката „Тирамису”.

Също така по време на вечерта гостите бяха част от уникалния по рода си уъркшоп, на който ланшафтния дизайнер Ралица Владимирова от флорално студио „Обича ме, не ме обича” предаде своите знания по аранжиране на цветя. Тя даде ценни съвети за това как дамите могат да направят дома си да сияе с помощта на цветята. Специален гост на събитието беше Светлана Блокина, Sales & Marketing Manager за Европа, която приветства гостите с добре дошли и с готовност им даваше своите стайлинг съвети по време на вечерта. Пролетното парти бе допълнено от ароматното италианско Villa Sandi prosecco il fresco rose, гарнирано с мини мъфини с натурален белгийски шоколад и боровинки, рикота със сферифициран хайвер от ягоди и прясна мента.



MAX&Co. Колекция пролет-лято 2012

ЯРКИ ЦВЕТОВЕ

Преобразете гардероба си за новия сезон с оптимизъм

Позитивни вибрации. Хроматична палитра с топли, наситени цветове на летни плодове и цветя показват изящната конструкция, разкриват съвременното включване на класически елементи на облеклото: от блейзъра със свободна кройка до по-вталения модел, от лекото велурено яке до безупречното късо яке с права кройка, включително роклята туника с изчистения си стайлинг, малката чанта за през рамо и равни сандали. Аутфитът се определя от цветовите комбинации. Осмелете се да създадете цялостен облик или по-разчупена визия. Плетеници, фини плисета, златисти детайли и ажурна кожа завършват имиджа.

РИЗИ

Основните елементи на аутфита – ризи и блузи – копринени, гладки и на раета – комбинират се перфектно с деним

Вариации по темата за ризата, в които тя се превръща в тишърт, блуза или топ с панделка. Но винаги от естествена коприна ‘crep de Chine’, изтънчена и ефирна, в два цвята бяло-червено или бяло-синьо рае или малки графични принтове, напомнящи за силуета на платно, са трансформирани и пропити с морски градски нюх. Комбинират се с деним във вълнуващи нови спортни-шик интерпретации: гащеризони с широки крачоли, поли-панталони, чарлстон. Аксесоарите са малки чанти и сандали на платформи в ярки цветове.



ГРАФИЧНО

Графични силуети в ярки контрасти от два цвята, абстрактни щампи и анималистични принтове

Чистотата на подход към дизайна, връщайки се към шейсетте, се разкрива с ярка увереност в силуетите, които подчертават основните форми като въплъщение на изтънченост. Линии, обеми и геометрични шарки клонят към абсолютната абстрактност. Подчертани са от кройките и използването на плетени детайли, чрез избора на двутонни ефекти, използването на структурирани или съединени материи, понякога допълнени с божествената лекота на лежерната коприна. Гардероб, изграден около новите пролетни палта, връхните дрехи между двата сезона, комбинирани с рокли или поли в прави кройки или леко трапецовидни. Като допълнение, анималистични мотиви са добавени в платовете или принтирани върху пони текстури за аксесоарите.

Notte MAX&Co.


Облечете се в култови рокли, вдъхновени от съвременния блясък

Една колекция, съставена от съчетани рокли и аксесоари. Облекла със собствена идентичност, разграничаващи се в кройките и стила, характеризиращи се от луксозни материи, изключителни шивашки конструкции и фино изработени, ценни детайли. Силуетите са изключително женствени, създадени с помощта на умело редуване на структурирани и лежерни материи, с декоративни елементи, заимствани от висшата мода – например перата. Хроматична палитра на основни тонове – от мек телесен цвят до аквамарин и елегантно нощно синьо – в комбинация с флорален принт. Аксесоарите са безупречни: мини-чанти с презрамки с верижки, високи обувки в два цвята и равни сандали с кристални декорации. Съблазнителен стил, който е толкова елегантен, колкото е и съвременен, за тези случаи след залез слънце.



МОРСКО


От Портофино до Дювил; от Позитано до Акапулко. Разнообразете гардероба си с тоалети, носещи духа на прохладните курорти

Дрес-кодът на традиционните морски дестинации сега също се появява в градската среда, за да ни накара винаги да се чувстваме във ваканция. Една тема, изразена в различни интерпретации. Неформално: палто тип „Монтгомъри” и парка да се носят с морски тишърти, блузи в цвят индиго, шорти и моряшки панталони, измит деним. Формално: структурирани костюми с панталон, вдъхновени от униформите, или деконструирани такива – да се носят с ризи и тишърти в райе.

Блясъкът на морския стил се забелязва при ефирно стелещите се рокли и гащеризони от естествена коприна ‘crêpe de Chine’, геометрични линии на шик памучни материи, характеризиращи се от цветни макро-принтове и едро райе от два тона. Това настроение за релакс присъства при романтичните рокли с бродирани воали, поли и ефектни панталони в плисиран жоржет, панталони с широка кройка и блейзери, всичко в сюблимно бяло и синьо с леки нюанси на бежово. Аксесоарите поддържат това настроение, от сламените шапки до овърсайз чантите, от сандалите, представящи специфичната изработка от Позитано (където горните кожени елементи се поставят под стелката) до слънчевите очила, които актуализират винтидж вдъхновението.



СПОРТНИ ДРЕХИ


Ежедневна визия с градски чар, с акцент от дантелена романтика

Ключовите елементи от спортния репертоар – парки, якета-ризи, джогинг панталони и гащеризони – поддържат удобството си благодарение на включването на деконструирани кройки и използването на свободно падащи материи. Те разкриват одухотворено градски-шик настроение благодарение на умелото шивашко производство, внимателната изработка и неочакваната комбинация с романтични елементи – например бродерия върху блузи, шорти и блузи с волани.

Аксесоарите играят важна роля в хармонията при съчетаването на различни и контрастиращи елементи: овърсайз чанти или чанти с вериги върху презрамките, кожени сандали с цилиндрични токчета или плетени или сандали с плетени или от набук платформи. Хроматичната палитра включва вариации от оптично бяло до естествени тонове – слонова кост, екрю, ванила, шампанско, пустинен пясък, коноп, кожа – осветени от кобалтово синьо и лимонено жълто, маслинено зелено и коралово червено за аксесоарите.

РОКЛИ

Уникални облекла със смело модно присъствие

Смело заявяване на модния стил. Впечатляващи облекла, определящи се от избора на един отграничителен елемент. Мини-рокли, включително мини варианти като гащеризон, изразяващи персоналност: ярки цветове в оранжево или лилаво, в свободно падащи, драпиращи се форми, тотално черно с разкриващи цепки и кожени детайли. Аксесоарите играят второстепенна роля тук: чанти и клъчове в кожа и златисти цветове, сникърси с ламинирани акценти, добавени за контраст и осигурявайки модерното чувство за по-лежерно неформално облекло.

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.