Следва

Стрийт Стайл вдъхновения... за ЧЕРНО-БЯЛ контраст

Черно на бяло: Българските vs. Световните звезди

Представяме ти черно на бяло, облечени в черно и бяло 10 момичета, които са различни като истинска цветна палитра...

All fashion преди 12 години

Те знаят, че няма как да сгрешат, ако са облечени в класическата цветова комбинация, която от години не слиза от модните подиуми. И наистина тя стои прекрасно на всяка една от тях. 

 

Представяме ти черно на бяло, облечени в черно и бяло 10 момичета, които са различни като истинска цветна палитра и въпреки това по един или друг начин си приличат. Ако не по успехите и неуспехите, то поне по тоалетите си.
 

Вижте за кого точно ти говорим:

 


Парис vs. Андреа
Красиви барбита, на които им се иска да опитат от всичко - от това да се разхождат по модния подиум, до това да пеят. Но нещо все не им се получава...

 


Галена vs. Лейди Гага
Момичетата дават всичко от себе си, за да са интересни и те наистина са. Едната трупа овации тук, а другата по целия свят, но и двете остават еднакво недооценени от критиката, заради някоя друга тяхна колежка, която го може по-добре... пеенето.
 

 

Ким Кардашиян vs. Николета Лозанова
И двете са известни, защото са известни. Интересите им са огромна тайна, за разгадаването на която са нужни спортисти.
 
 
 
 

Кристина Агилера vs. Златка Райкова
И двете бяха много "dirty" на младини, сега и двете твърдят, че вече не са. Останала им била само любовта към русото... Дали?

 

Линдзи Лоън vs. Алисия
И двечките все са на ръба да им се получи, но все нещо ги спира. Я някоя безкомпромисна съдийка, я някоя страшна Николета... като цяло все такива лоши жени.

 
 

 

 

More from View Sofia

Хамелеонът Гага едновременно на две корици - на италианския и на британския Vogue

Celebrities преди 2 години

Защо ли от ден на ден у нас се затвърждава мнението, че тази жена е най-голямата световна звезда в момента. Да, има и други готини, заслужили, талантливи, ефектни, успешни хора, но случаят с Лейди Гага е определено извън всички норми. 35-годишната певица и актриса току що се превърна в новата водеща героиня на едновременно два актуални броя на списание Vogue: съответно изданията в Италия и Великобритания. Имаме си Double Trouble - на едната корица ли или на другата, Гага е по-готина, по-тя, по-ефектна?    

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.