Следва

ТЕНДЕНЦИОЗЕН БЛИЦ: Tенденциите с Весела Златоустова

Vanitas - невероятните кукли на Versace

Вълшебната доза за успехa на тази чисто нова концептуална колекция чанти на Versace включва неповторимост...

All fashion преди 12 години

Вълшебната доза за успехa на тази чисто нова концептуална колекция чанти на Versace включва неповторимост, истински луксозен Versace дизайн и много от духа и ентусиазма на Донатела, неговата главна творческа сила.

Превърнали се в истинска икона, моделите от линията Vanitas са не само аксесоар, а инвестиция, която ще ти се изплаща с години. Използваните материали са от най-висок клас, а изработката е майсторски шедьовър дори и в най-малкия детайл, това личи и от снимките.

Силуетът е лек и ненатрапчив, но много женствен, балансиран и носещ със себе си характерните емблеми на марката – медуза, грека и барокови мотиви.

Те са навсякъде - в металните орнаменти, катарамите, но най-отчетливо в смайващите бродерии, които „рисуват” Versace барок със 150 000 бода върху всеки сантиметър от Vanitas и я правят единствена.

В сребро, в чисто бяло или в нежно розово тези прекрасни нови творения са като скъпоценните камъни върху годежния пръстен - колкото повече внимание им се отделя, толкова по-специална се чувстваш, когато ги носиш.




 

More All fashion