Следва

ВЕЛИКДЕНСКАТА рецепта на Сидония Радева, главен готвач на ресторант "Sidoniya - Lord of the chefs"

Седмичен ХОРОСКОП - 9 - 15 април

Имай предвид, че тази седмица, еженощните бдения пред монитора на компютъра заради увлекателни беседи в...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Бъди независим!


Имай предвид, че тази седмица, еженощните бдения пред монитора на компютъра заради увлекателни беседи в чата или обсъждане на наболели теми във форумите, ще се отразят зле на външния ти вид. Опитай се да стоиш в рамките на разумното и не попълвай редиците на Интернет зависимите. Освен това твоите реални приятели може да се почувстват пренебрегнати, заради малкото време, което им отделяш за сметка на виртуалните. Отдъхни си от общуването в мрежата и покани приятелите си на разходка. През почивните дни се постарай да забравиш за всякаква работа и да прекараш времето си в компанията на стари приятели.

В личен план седмицата ще способства за хармонизиране на отношенията с любимия човек. Ти просто ще излъчваш магнетизъм и обаяние. Ако още нямаш любим човек до себе си, ще имаш шанса да завържеш увлекателен роман. Вторник и неделя са благоприятните дни за срещи в романтична обстановка.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

От теб зависи!


Ако животът ти се струва сив и безинтересен – направи си празник. Всичко е в твои ръце! Започни с това, всеки ден да се обличаш в нов стил. Измисляйки различни тоалети и подбирайки подходящите към тях аксесоари, ще се забавляваш. Освен това по този начин, може да заинтригуваш човека, чийто внимание отдавна се опитваш да привлечеш. Може да се замислиш и за предстояща „ваканция”. Интересно, увлекателно пътешествие или круиз ще ти подари незабравими впечатления.

В личен план първите дни от седмицата ще ти донесат особена нежност и загриженост в отношенията с любимия човек. Средата ще премине спокойно, а почивните дни ще можеш да се насладиш на стабилни отношения и трайни чувства от страна на партньора.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Опознай риска!


Тази седмица не си заслужава да се хвърляш с главата напред в рисковани мероприятия, които обещават нещо нереално. Постарай се да бъдеш особено внимателен с всичко, което е свързано с обещания – както нищожни, така и сериозни. Дадените вече, ще се наложи точно да изпълниш, но да даваш нови би било неразумно. Във вторник си заслужава да обръщаш внимание на знаците на съдбата. В петък благородните ти действия ще бъдат достойно оценени.

В личен план положението ти може да се окаже много нестабилно, затова седмицата не предразполага към признания в любов. Остави за сега всичко както е било. Вторник е ден, който по-добре прекарай в усамотение. Събота, обратно – благоприятен ден за срещи.

РАК 22.06 – 23.07

Времето е от значение!


Тази седмица доста неприятни за теб може да се окажат нападките от недоброжелатели или необоснованите претенции на докачливи родственици. И едните и другите трябва да ги игнорираш. Ако усилията ти на тема правилно хранене засега не дават съществен резултат, не се огорчавай. Нали за всичко е нужно време и на организма също, за да привикне към новото. За да постигнеш по-бърз резултат, опитай един-два пъти в седмицата да си направиш разтоварващи дни – ден на зеленчукови салати, ден на плодови салати, ден на млечни продукти и т.н. В тези дни намали леко физическото натоварване на организма.

В личен план се постарай да не се отнасяш с партньора си като към твоя собственост – по този начин рискуваш да го отблъснеш. Ако си достатъчно мъдър и търпелив, очаква те обновяване на чувствата, което ще ти помогне да установиш хармонични отношения.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Приятелите са ценни!


Успех ще имаш само ако полагаш максимум усилия. При проблем с избора на нещо, най-добре потърси съвет от приятели или роднини. – те могат да ти дадат ценни съвети. Не се разстройвай ако не ти остане време за посещение на спортна зала или басейн. Тази седмица те очаква толкова домашна работа и толкова много ще се движиш, че едва ли ще натрупаш излишни килограми.

В личен план се постарай да не демонстрираш инат и да не предизвикваш напрежение поради принципни съображения. Опитай се да разбереш партньора, колкото и екстравагантно да ти се струва неговото поведение.
Мотивите за действията му всичко ще обяснят.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Спокоен период!


Сега детективските ти способности ще се усилят и ще можеш да се докопаш до истината в интересуващи те ситуации. В този период ще ти хрумнат нови планове и идеи, но ако са с чисто комерчески характер, едва ли ще се окажат истински успешни.

Можеш да отделиш толкова внимание за себе си, колкото ти се иска. И от това непременно трябва да се възползваш. Не мързелувай, а прави физически упражнения поне един път на ден. Грижи се за кожата си не само на лицето, но и на цялото тяло. Ако прекарваш доста време по разходки, обърни внимание на облеклото. Постарай се да проявиш самостоятелен поглед върху нещата и не попадай под абсолютното влияние на любимия човек.
Компромиси прави до определени граници.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Бъди обективен!


Излишният оптимизъм, който ще ти бъде свойствен през първата половина на седмицата, ще създаде допълнителни препятствия при постигане на поставените цели и задачи. Старай се обективно да преценяваш способностите си и не давай празни обещания – това ще ти помогне да избегнеш излишното натоварване и да използваш енергията си по-продуктивно.

Може да те огорчава мисълта за диета, но сега тя ти е необходима. Всъщност не бързай да ограничаваш в менюто си хляба и водата. По-лесно е да направиш някои ограничения в обичайния режим на хранене. Например престани да намазваш филийките с масло – дори само това ще ти позволи да свалиш някое кило. Откажи се и от сладките неща преди сън. Отлично можеш да свалиш излишни килограми и с ежедневно бягане, което освен това ще ти придаде и бодрост.

В личен план бъди внимателен и проследявай невербалната реакция на партньора си. Това, което казва няма да е отражение на вътрешния му свят. Прави си изводи. В края на седмицата са възможни разногласия и спорове и за да ги избегнеш организирай извънградско пътуване.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако си чувствителен, трябва да си и силен!


Постарай се тази седмица колкото може по-малко да се концентрираш върху отрицателните си емоции. Желателно е да поставиш пред себе си само ясни и конкретни цели. Непременно отчитай всички аспекти на създалата се около теб ситуация. Възможно е да имаш много поводи, за да се тревожиш, но все пак по-добре би било, ако не плачеш заради всяка обидна дума. Това ще се отрази лошо на външния ти вид – подпухналите зачервени очи, никого не украсяват. Всеки път, когато някой те оскърби, имай предвид, че недоброжелателите разчитат да видят твоето огорчение. Не им доставяй такава радост!

В личен план, твоят поглед ще има особена сила през тази седмица. Има вероятност и от обновяване на стари отношения. Но времето не е подходящо за взимане на някакви сериозни решения, затова най-добре сега всичко обмисли, а решенията вземи по-късно.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Една хубава седмица!


Сега периодът за теб е успешен. Каквото и да замислиш, всичко ще се получава, като с магическа пръчка, така че възползвай се от момента. Все още е не ясно, кога пак ще се наредят толкова благоприятни обстоятелства. Може да се решиш и на най-рисковани експерименти – нова прическа или смел цвят за коса. Всичко ще ти отива. Изобщо от нищо не се страхувай и смело върви напред! Единствената предпазна мярка – постарай се да се ограничиш в храната, въпреки че ще ти се иска от всичко да опиташ.

Тази седмица е възможно много интересно запознанство. Развитието на събитията, ще бъде доста вълнуващо, така че ако в плановете ти не влиза смяна на сегашния партньор, по-добре избягвай оживените места.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Коренът на всички злини – егоизмът!


Началото на седмицата може да бъде доста напрегнато, затова зареди се с търпение и не предприемай никакви решителни стъпки. Сряда е много благоприятен ден за решаване на лични и служебни задачи. Ще имаш голям шанс да намериш реализация на идеите си и ще усещаш подкрепа от околните в своите начинания. Четвъртък е благоприятен за командировки и пътешествия. Постарай се да бъдеш интересен и обаятелен събеседник. В събота преди да кажеш каквото и да е, желателно е първо хубаво да го обмислиш, иначе конфликтите са неизбежни.

В личен план през първата половина на седмицата се постарай да не предизвикваш в любимия човек необосновани пристъпи на ревност. По-добре му отдели повече внимание и му помогни да се справи с проблемите си, в края на краищата нали това по някакъв начин касае и теб.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02


Вземи нещата в свои ръце!


Тази седмица не мисли да прекараш всички вечери между стените на собственото си жилище. Престани да се сравняваш с околните, учи се да обичаш и уважаваш собствената си личност. Дори и да не получиш нито една покана, не се натъжавай – всичко е в твоите ръце. Повикай близък за теб човек на разходка в парка или просто по улиците, или предложи на добри приятели да се видите в някое кафе. Ако ентусиазмът ти е достатъчен за организиране на собствено парти, ще бъде чудесно. Така че не чакай, докато някой се заеме със свободното ти време, а започни да действаш.

В личен план седмицата способства за смяна на настроението. От време на време ще изпитваш спокойствие и умиротвореност, но понякога може да проявиш необузданост и дори жестокост, особено по отношение на близките.
С такъв контраст може да шокираш човека до теб. Постарай се да изгладиш колебанията

РИБИ 20.02 – 20.03

Не е време за покупки!


Тази седмица не е много подходяща за ходене по магазините. Дори и да се каниш да ходиш само за компания. Звездите ти препоръчват да поизчакаш. Първо, в близките дни ще бъде невъзможно да угодиш на вкуса си и е много вероятно да си твърде критично настроен, а това ще обиди приятелите, канещи се нещо да си купят. И второ, ако нещо ти хареса, може да не устоиш и да похарчиш маса пари, затова сега по-добре не купувай нищо.

В личен план обмени имиджа си, придобий някои нови дрехи и просто ще се преобразиш. Очарованият от теб любим ще изпълни с радост всяка твоя молба. Обаче излишната откровеност може да ти навреди, така че запази ореол на тайнственост.

Синтия Никсън, част от Великолепната четворка на култовия "Сексът и Градът" е зодия Овен, родена е на 9 април, 1966 година.

More from View Sofia

More Astro