Следва

ТЕНДЕНЦИОЗЕН БЛИЦ: Tенденциите с Кристина Несторова

ШАКИРА стана най-секси певица за всички времена!

Колумбийската дива оглави класацията на сп. "Лос Анджелис Уикли" на най-сексапилните представителки на музикалния свят на всички времена...

All fashion преди 12 години

Шакира освен, че е притежателка на едно от най-горещите дупета, оглави и класация на списание Los Angeles Weekly, което публикува топ 20 на най-сексапилните представители от света на музиката на всички времена.
 


 

Колумбийската дива е начело на класацията, след като удари пика на своята популярност през последното десетилетие. 35-годишната изпълнителка има ливански корени, родена е на 2 февруари 1977 г. в Колумбия. Името й на арабски значи "благодарен", а на хинди "Богиня на света".
 


 

Певицата е известна не само с музикалните си постижения, но също така и с неуморната си благотворителна дейност. Поп звездата е посланик на добра воля на УНИЦЕФ и само преди дни  даде старт на проект на стойност 37 милиона щатски долара, целящ да създаде няколко центъра за грижи за около 6000 деца.



 

В класацията попадат още Бритни Спиърс, Бионсе, Аврил Лавин, Шърли Менсън, Мадона, Дженифър Лопес, Тейлър Суифт, Къртни Лав и звездата на 80-те Саманта Фокс. По неизвестни причини в Топ-20 не е включена Риана.

 

More All fashion