Следва

20 април, петък

Приказна цветна градина от Villeroy&Boch

Вдъхновена от градината на Моне в Живерни, серията Mariefleur е истинска приказка от мечтите

All About Life преди 12 години

В разцъфналата пролет навън все повече ни се иска да поканим пролетта в дома си. Това вече е възможно с новите колекции порцеланови сервизи от лидера в бранша Villeroy&Boch.

Една от най-вдъхновяващите сред серията с флорални мотиви е носи приказното име Mariefleur. Този сервиз представлява освежаващо нова и модерна интерпретация на флорален дизайн.

Marifleur не е класическа интерпретация на цветната тема, а по-скоро освежаващо нова и модерна. Интензивни и пищни цветове като розово, светло зелено и слънчево жълто загатват млад и модерен характер, като същевременно запазват есенцията на country-стила. Вдъхновена от градината на Моне в Живерни, серията Mariefleur е истинска приказка от мечтите.

Когато става въпрос за прибори за сервиране с флорални елементи, Villeroy & Boch са ненадминати експерти в областта на тълкуването на цветята. Убедително доказателство за това е дългата традиция от успешни колекции.
Все пак, Villeroy & Boch е иновативна компания с дългогодишна традиция. Основана през 1748 г., тя заема лидерска позиция като международна лайфстайл марка.

Тя е един от най-големите световни производители на първокласни керамични и порцеланови продукти. Гамата им включва сервизи, стъклени чаши, прибори за хранене, мивки, бани и тоалетни.

Ние замечтано поглеждаме към красивите изваяни порцеланови изделия и си припомняме времена, в които романтиката не е била просто илюзия.


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.