50 мъже и жени споделиха какво биха носили на абитуриентския бал. Специално проучване на ViewSofia

Традиционно в края на април балната треска завладява ума и сърцето на всеки абитуриент, майка му и семейния...

Традиционно в края на април балната треска завладява ума и сърцето на всеки абитуриент, майка му и семейния бюджет, разпределен щателно по всички важни пунктове, които да сглобят перфектната визия.

Твърде млади, за да бъдат център на внимание обаче, често 19-годишните момчета и момичета се сблъскват с погрешните представи за това кое би им подхождало, какъв цвят ще отива на тена на лицето им и как да съчетават аксесоарите с роклята или костюма с обувките и точно такава е тънката линия, по която ще се движим през следващите няколко дни във ViewSofia.

Коментари: 5

M
Miss_arrogance (2012/04/30 / 23:41)
Ако сега имам бал, категорично бих искала да нося рокля като на Риана - или тази, която е показана (но в черен или червен вариант), или черната рокля от Грамитата, с която беше тази година (отново - може и червена, дори препоръчително). И двете рокли са УМОПОМРАЧИТЕЛНИ! Изключително стилни и елегантни! Бих ги съчетала точно по същия начин, като нея. Бих носила изчистени черни лачени обувки тип Pigalle на Лобутен и някакви златни бижута задължително. Златото винаги е било и винаги ще бъде на мода. То винаги е било ценно, откакто свят светува. Много преди да бъдат измислени парите дори. И това никога няма да се промени. Колкото до мъжките визии, категорично първата на Версаче, но бих сложила някакви остри обувки, имитация на крокодилска или питонска кожа, вероятно с леко лачено покритие и това е.
Мия (2012/04/25 / 09:24)
Ако трябва да избирам от тук показаните, Balmain при момиченцата и второто при момченцата, Armani беше май. Но и аз мисля, че много ограничен избор сте предоставили... Най-добре сам да си ушиеш нещо или да идеш на бала, както си ходиш на дискотека например. Защо трябва да изглеждаш като булка или младоженец? Какво си постигнал в живота, че да заслужаваш цялото това внимание? Разбирам, на червения килим има причина тези хора да са там. В България малко е насилена цялата работа с баловете. И като се почнат едни снимки вкъщи със саксията и леля Пепа, чичо Кънчо и стрина Ванка...
S
sha (2012/04/24 / 23:01)
Нищо от показаното не бих избрала!!!Дайте още предложения,малко е глупаво да предложите 3 визии и да питате многобройна публика кое ще избере...
P
prolet (2012/04/24 / 14:19)
Моята визия определно е номера 2 за дамските - късата коктейлна рокля на Balmain, а ако съм мъж бих заложил на смелото решение с номер 3. Мисля, че всички абитуриенти трябва да са смели в избора си и преди всичко да се доверяват на добри дизайнери. Вече има прекрасни български предложения.
O
omargo (2012/04/24 / 14:12)
Ако бях сега на 19, щях да избера дълга рокля от светъл цвят шифон ( хубаво е човек да има поне една дълга ефирна светла рокля, която може да ползва по специални случаи през лятото - времето на романтиката и големите купони), който не се мачка много и лесно се поддържа, в комбинация със сатен... няколко камъка за акцент, затворени обувки, за да няма каишки, които да притискат крачетата несвикнали от динамичното ежедневие, удобни разбира се с достатъчно красив и фин ток, защо не и на платформа... модата си е мода и трябва да се следва до колкото е възможно. Чантичка клъч, удобна и малка, но достатъчна за да побере, телефон, пари и любимото червило или гланц и всичко това съчетаващи се със сребро. Всъщност това е избора и на моята дъщеря, абитуриентка тази пролет :) Сега съм на 50, бях абитуриентка преди 32 години и тогава както и сега, учудващо златото е на мода, нищо, че годината е високосна.... Роклята ми беше от златно ламе до средата на прасеца в класически изчистен модел, сандалите ми бяха с фин доста висок ток в златно с по една каишка на пръстите и на глезена. Чувствах се комфортно в дрехата и малки неудобства на сутринта от притиснатите ми от тънките каишки и високия 12 см ток ходила, понадули се от танците и дългата нощ... Модата и през следващите години ми позволи да обличам многократно тоалета си в комбинация с обувките.Още ги пазя макар и захбени от употреба, но сантименталните чувства не ми позволяват да изхвърля!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.