Следва

Обувки за завист и възхищение

Б като Библия, Б като Блог

Райето, този изключителен пролетен тренд, има своята съвършена половинка и това е принтът на точки. Не е нова...

All fashion преди 12 години

70-те!...

…Любимото десетилетие, на което дължим най-добрите винтидж находки. Като тази съвършена дънкова пола трапец, която носим с потник и с чифт страхотни, отново седемдесетарски, сандали на платформа.

calivintage.com

Вдъхновението Chanel

Едва ли бихме могли да сложим от онези бижута за нокти, за които ти разказахме вчера с такъв ентусиазъм, когато налице е цяла фабрика за идеи, наречена модни блогъри.



Маникюрът е вдъхновен от ревюто на Chanel, пролет 2012, където видяхме красивите перлени бижута, стилизирани върху цялото продължение на гръбнака.

moveslightly.com

Лято в коприна



Тук цялата красота е в силуета - късият топ в пастел в комбинация с полата молив, и всичко от коприна, създават усещането за лято - лежерно, но елегантно.

http://blog.homerunballerina.com/

Съвсем високо



Няма начин да не отбележим предстоящия дълъг уикенд с един чифт супер високи обувки на платформа и с тънък като косъм ток. И със сигурност ще се осмелим да интерпретираме тенденцията на пижамените панталони, които носят целия дух на пролетта.



5inchandup.blogspot.com


Неразделни



Райето, този изключителен пролетен тренд, има своята съвършена половинка и това е принтът на точки. Не е нова, но винаги прелестна комбинация, която иска само моряшки тишърт и разкроена пола на точки в същите цветове.

И за да е още по-петдесетарско усещането, слагаме или бели гуменки, или бели класически обувки на ток.

http://www.highstreetcardigans.com/


More All fashion