Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 30 април - 6 май

Какво има в къщите на мъжете, които си струват. Дизайн за вдъхновение!

Дали гледал нагоре или надолу докато говорел с теб, пипал ли носа си често, излизал ли от стаята щом му звънне...

All About Life преди 11 години

 Всякакви знаци за това доколко надежден може да се счита един мъж вече са прошнуровани и пронумеровани от стотици психолози и познавачи на жестове, мимики, почерци и пр.

Дали гледал нагоре или надолу докато говорел с теб, пипал ли носа си често, излизал ли от стаята щом му звънне телефона и т.н. и т.н. до безкрай.

Истината е, че повечето "помагала" от този тип могат да послужат за известна ориентировка, но никога не са достатъчни.

Ние, жените, винаги имаме нужда от още ... знаци и стига да не ни объркат прекалено, ги търсим и намираме наоколо.

В петък като този, слънчев, топъл и разкошен, си представихме как излизаме довечера, и, защо не, срещаме интересен младеж. Запознаваме се /запознават ни/, ставаме си симпатични, пием по едно, две и разменяме телефоните.

Дни по-късно се чуваме, решавайки да опресним спомените и да се видим на светло, на по кафенце, например.
И така, след няколко приятни срещи, идва онзи много специален момент, в който той те кани у тях. Светая светих на ергена, неговата крепост, но и неговия "аз и света" разговорник. Какво имаме предвид? Ами според това какво има или няма в дома му, можем да си направим безброй изводи, повечето много полезни.

И без да сме психолози, решихме да обсъдим какви са нещата, които, ако ги има в къщата му, той напълно става. Т.е. положителен поглед върху устройството на неговия дом, със съвет да се прочете внимателно.

Естествено, всеки се впечатлява от различни неща, но от списъка трайно са изключени твърде многото снимки на бивши гаджета, липсата на тоалетна хартия, повече от едно едри плюшени животни на леглото и друго подобни, за които няма какво да коментираме.

Но онова, което очарова и говори повече от хубаво за стопанина ни, са малките знаци на съсредоточеност, любознателност, любопитство, праволинейност, интелигентност и подреденост, на които е посветена нашата галерия. Те са, които очароват и ни привличат негласно към него още от прекрачването на прага му.

Ще се радваме да допълниш списъка ни, сигурни сме, че пропускаме нещо. 

Напиши ни какво искаш да видиш в апартамента на един мъж, но така, че да ти подейства като магнит.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.