Следва

Горещо! Най-страхотните слънчеви очила на сезона

Жизел Бюндхен пусна нова колекция бельо – скучна или секси?

Линията е изключително изтънчена и чувствена, както вероятно всяко бельо от висок клас трябва да бъде

All fashion преди 11 години

Втората колекция бельо от бразилския топмодел Жизел Бюндхен вече е факт. Линията е изключително изтънчена и чувствена, както вероятно всяко бельо от висок клас трябва да бъде. Не виждаме обаче нищо по-различно от всяка друга красива серия сутиени и бикини.

Самата Бюндхен споделя: „Избирам различни модели, които ще използвам в ежедневието си, но и за специални случаи. Бельото може да каже много за теб и намеренията ти.” Напълно е права, но дали пък нейните творения от сатен, коприна и микрофибър не говорят за липса на креативност?

Колекцията е разделена на три теми: „Дива”, „Желание” и „Рококо”, които имат за цел да направят романтичните моменти паметни.

Ние обаче се колебаем дали красивото бельо не разчита повече на известността на титулярката си и не е като всяко друго дантелено секси изделие?
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.