Следва

Сердика Център стартира специална игра съвместно със Салон на изкуствата 2012

Face to face с ... един модерен екземпляр - Volkswagen Beetle

Симпатичната „Kостенурка“ на Volkswagen винаги е била неустоим любимец. Години наред тя е сред култовите...

All About Life преди 11 години

Симпатичната „Kостенурка“ на Volkswagen винаги е била неустоим любимец. Години наред тя е сред култовите коли, които, ако можеш да пакрираш пред къщи, си истински щастлив.

Beetle
е надежден, здрав и много различен автомобил с дълга история, който често се приема и като моден аксесоар, въпреки че не е само това. Представихме си, че малкият кръгличък красавец може да говори и седнахме да си помъркаме тихичко, защото нищо не е толкова секси, колкото това да си в разкошна кола и да си шепнете нещо за приключения, пътешествия и красоти. Освен красавец е и компактен спортен автомобил с впечатляваща индивидуалност и мъжкарско излъчване, което фантастично допълва елегантната му линия.

V.S. Имаш толкова горещи и заоблени форми, как да не се влюби в теб момиче като мен. Как поддържаш този неподправен стил и красота, на които всички завиждат?
Volkswagen Beetle:
Зная цената си, винаги съм привличал хората именно с това. Моята индивидуалност и излъчване ме превърнаха в един от трите най-успешни автомобила на всички времена с 21,5 милиона продадени екземпляра.

Нескромно е, знам, но аз съм мания - Beetle Mania, която се харесва и на европейци, и на американци, особено пък напоследък, след като се постегнах и придобих по-силно и мускулесто излъчване.

Новите ми мерки са впечатляващи: широчина 1 808 мм (+ 84 мм), височина 1 486 мм (- 12 мм) и дължина 4 278 мм (+ 152 мм). Имам и чисто нова гореща точка, която се се крие в задната ми колона, независимо дали съм „Basic“ (базова версия), „Design“ (средна линия) или „Sport“ (върхова версия).

V.S. Как хубаво го каза, звучи като музика. Толкова си обаятелен и едновременно с това истински мъжкар. Жените ли си падат повече по теб?
Volkswagen Beetle:
Да ти кажа честно, не съм забелязал ограничения. Харесван съм и от мъжете, и от жените, защото изглеждам секси, имам собствено присъствие и подчертавам стила на своя притежател.

V.S. Кажи ми, че възрастта няма значение.
Volkswagen Beetle:
Е, съвсем откровено, предпочитам по-младички, защото те залагат на динамиката, точно като мен. Но опита, спокойствието и грижата на своя притежател също не бих пренебрегнал.

V.S. Харесваме еднакви неща. Стила, живите цветове, дизайнерското оформление ...
Volkswagen Beetle:
Въпреки че формата и цветовото оформление на лакираното ми или карбоново арматурно табло е визуална препратка към времената на първите „костенурки”, аз никога няма да изглеждам ретро. Не само защото залагам на модерни елементи във външността си, като воланите с лакирани в различни цветове апликации, но и защото залагам на някои класически елементи, които говорят за личен стил, който от малък притежавам.

V.S. А любимите ти дизайнери?
Volkswagen Beetle:
Главният дизайнер на концерна Volkswagen - Валтер де Силва и Клаус Бишоф за марката Volkswagen



V.S. А колко обичаме аксесоари! Кои са твоите любими?
Volkswagen Beetle:
Оборудван съм с допълнително отделение за вещи от страната на пътника до водача, интегрирано в предната част на арматурното табло, чийто капак се отваря нагоре. Друг стилен елемент в класически стил са уредите за температурата на маслото, за налягането на нагнетявания въздух и хронометър, разположени над аудио и навигационната система.

V.S. Не ти ли се иска да направим едно парти през уикенда?
Volkswagen Beetle:
С удоволствие. Но знаеш, че макар да имам много приятели, със себе си взимам най-близките четирима при дълги пътувания. Не пренебрегвам и техния багаж с багажника си с обем до 905 литра, защото съм широко скроен и с голямо сърце.

V.S. Вярваш ли в прераждането?
Volkswagen Beetle:
Естествено – аз съм нов модел, но нося гените на своите предци! Мен сякаш ме е имало винаги, закотвил съм се в съзнанието на хората в продължение на десетилетия. Независимо дали съм от поколението на 50-те, 60-те, 70-те, 80-те, 90-те години, аз съм се превърнал в култ за свобода и движение, защото раждането ми е осигурило достъпна мобилност за много хора. Затова просто се наложи да се преродя многократно.

V.S. Кой е твоят Бог?
Volkswagen Beetle:
Фердинанд Порше!



V.S. На какво разчиташ за своята популярност?
Volkswagen Beetle:
При мен органично свързани са дизайнът, динамиката на управлението и качеството на изработката. Никога не съм правил компромис с нищо.

V.S. Верен спътник ли си за всеки ден?
Volkswagen Beetle:
О, да. Напълно.

V.S. Имаш ли си гадже?
Volkswagen Beetle:
В момента не, но харесвам теб



V.S. Компактен и прибран си, а каква е мощността ти?
Volkswagen Beetle:
Сърцето ми бие в ритъм от 105 к.с. до 200 к.с. в зависимост от партньора до мен.

V.S. А разходът на гориво?
Volkswagen Beetle:
Като на ръмжащ котарак - средно 4,3 л/100 км с включено удоволствието от шофирането.

V.S. Къде си отседнал в момента?
Volkswagen Beetle:
В уютните кътчета на големия град. Очаквам те …

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.