Следва

Олимпийска треска

Десетимата най-адекватни родни хубавци, които не се подхлъзнаха от славата

Точно преди седмица стана въпрос за това кои са 10-те най-адекватни родни...

All fashion преди 11 години

Точно преди седмица стана въпрос за това кои са  10-те най-адекватни родни хубавици, които не се поддадоха на славата. Показахме ти момичетата, които според нас са дорасли много повече от други да бъдат популярни и обичани и въпреки всичко не демонстрират грозно, не парадират с това и знаят как да се държат нормално.


Съвсем в реда на нещата беше да направим класация, която да включва и родните ни хубавци. Оказа се по-трудно, отколкото очаквахме, но все пак с общи усилия успяхме да събрахме 10 от тях на едно място и то под точно това заглавие.


Отсяхме имената на всички талантливи, умни и емоционално интелигентни ВИП красавци, които известни или не със сигурност биха били приятна компания за всяка една жена. Те са достатъчно зрели, амбициозни и секси и трудно се поддават на провокации, което освен всичко друго ги прави и адски интересни за нас.


Момчетата знаят достатъчно добре, че славата е преходна. Но ние пък сме на ясно, че стилът, чара и сексуалността, нямат давност. Точно затова сме ги избрали и тези горе, защото си имат от всичко това по много...

Представяме ти 10-тимата родни чаровници, които останаха на финала днес следобед. Разбира се, списъкът не е изчерпателен, но включва лицата, които са популярни за този момент. Ако и ти се сещаш за някой, който сме пропуснали, не забравяй да ни го споделиш.   

 

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 3 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 6 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.