Следва

Наоми срещу Тайра. Битката за рейтинг става ожесточена

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Френската модна къща Paco Rabanne обяви в събота, че техният артистичен директор Маниш Арора напуска само ...

All fashion преди 11 години

Артистичният директор Маниш Арора напуска Paco Rabanne

Френската модна къща Paco Rabanne обяви в събота, че техният артистичен директор Маниш Арора напуска само след два сезона работа за лейбъла. И двете страни твърдят, че напускането му е по взаимно съгласие. Силно съжаляваме за това решение на Арора, тъй като той се постара да възвърне старата слава на „Пако Рабан” и негови модели често бяха под светлините на прожекторите. Чудесен пример за това е Лейди Гага, която отрази няколко специални събития в авангардните произведения на Арора за Paco Rabann, като церемонията на Европейските музикални награди на MTV през 2011.

Все още не се знае кой ще бъде неговият заместник. Все пак, пожелаваме успех на Арора в неговите бъдещи проекти и силно се надяваме да го наследи дизайнер със също толкова смели идеи.

Британският дизайнер Николас Киркууд обижда стила на херцогиня Катрин, след което се прави на невинен



През изминалата седмица се разрази скандал в британските модни среди, отново по отношение стила на така любимата ни вече Принцеса Катрин или Кейт Мидълтън.

Нейният стил все дразни английските дизайнери (преди време Вивиън Уестууд също разкритикува стила на херцогинята), но известният със своите обувки Николас Киркууд излезе с изказване, което далеч не е ласкаво.

Дизайнерът, който си е партнирал с модните къщи Rodarte, Keith Haring и Peter Piloto, изрази мнението си по отношение на личния стил на Катрин: „Би било страхотно, ако носеше моите обувки. Знам, че се опитва да е демократична, но тя носи твърде много хай-стрийт марки. Да, понякога се появява с обувки на Alexander McQueen, но да го прави по-често! Като е херцогиня, да се държи като такава!”.

Е, подобна наглост съвсем не прави услуга на дизайнера и явно той си е взел бележка, защото само след няколко дни „замазва” изказването си по възможно най-нескопосания начин пред Vogue. Киркууд заяви, че той просто искал Херцогината да носи неговите обувки и думите му са били извадени от контекста.

На нас пък вече ни идва в повече да слушаме за изявени и не дотам дизайнери, които се опитват да си правят реклама на гърба на младата кралска особа, като критикуват най-уязвимото място на една публична личност - стила. Защото е твърде вероятно съпругата на бъдещия крал на Англия да не иска да демонстрира скъпи тоалети и бляскави аксесоари, за да не дразни с показност, а и честно казано, и така си е добре! 

Призраци в мрака



Призрачните обувки са обувки, които не са съвсем обувки. Или които почти не са, защото са напълно прозрачни и не се забелязват. Хубаво, обувките не се забелязват, ами краката в тях, на кого ги оставя Симон Роша, младата британска дизайнерка, дъщеря на прочутия дизайнер Джон Роша?

Не мислите ли, че е напълно безсмислено да похарчиш 729 паунда за нещо, подобно на обувка? Ние определено, да!

Сериозно, ако ще се лишим от закуска седмици наред за чифт убийствени обувки, искаме все пак някой да ги види. А и педикюрът, колкото и добър да е, дали би изглеждал толкова секси, пресиран в обувката, и всичко това да е видно за всеки случаен гражданин!

По скоро не!

Мария Кери, на която никак не й се получава добре в стиловов отношение


снимки: AP

Марая Кери показа малко повече, отколкото ни се искаше да видим от нейното тяло само преди дни на свой концерт в Австрия.

Наистина се възхищаваме на волята й и на това, че успя да смъкне 32 килограма след като роди сладките си близначета, но все пак според нас все още е прекалено рано да залага на такъв тип впити панталонки. С тях тя не стига, че допълнително подчертава пухкавите си бедра, но дори безспорно доказва, че е жена по един не много приятен начин.

Всъщност, дори подминавайки тези факти, не мислим, че е уместно пет пъти награждаваната с Грами певица да излезе на концерт, облечена по този начин - червени кожени гащи, яке с пух около качулката и ръкавици без пръсти...

Съжаляваме, Марая, но ни замириса на нещо развалено... Има куп гладни стилисти, готови да направят чудеса с твоя гардероб, възползвай се! 

Мъже в прозрачни материи



И това трябваше да се случи. Щом жените от толкова време си позволяват да показват прелести по всевъзможни начини, защо и мъжете да не могат? Справедливо и те получиха своя шанс с тези шорти Mugler.

Друг е въпросът, че на нас това съвсем не ни се стори симпатично, а не можем да си представим колко изненадани бихме били, ако някой от приятелите ни се появи с тези гащички за 570$ и е забравил да сложи бельо...

И все пак, ако искаш да се пошегуваш лошо с някого за близо 800 лева, ето тук>>
 

More All fashion