Следва

Lunchtime shopping: Прекрасната риза рокля

NEWS: Фенди пуснаха в продажба любимата чанта на Кари Брадшоу, модел от 90-те

Преди 15 години моделът Fendi Baguette беше увековечен в "Сексът и Градът" и благодарение на телевизионния ...

All fashion преди 11 години

Преди 15 години моделът Fendi Baguette беше увековечен в "Сексът и Градът" като любимия на героинята Кари Брадшоу и благодарение на телевизионния касоразбивач на HBO, стана популярен с определението "it bag" или казано просто чантата, която носят всички от Сара-Джесика през Наоми Кембъл и всяка трета нюйоркчанка.



Днес 6 броя от това винтидж съкровище, по примера на лимитираната колекция на Prada, ще бъдат отново на пазара на цени между 1000 и 3000 долара.

Размерът на поп звездата Fendi Baguette от участието си в сериала през 1997-ма година е достатъчно практичен, за да сложиш дори и работен тефтер и идеално пасва на деним - скини и секси, или деветдесетарска коктейлна мини рокля.

Продава се в бутиците на Fendi по света като на най-големите ентусиасти се препоръчва да избързат с покупката. За феновете на винтидж находките в ebay обаче има и доста добри оферти за 250 долара, виж ги>>
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.