Следва

Маршът на Великолепните

Любов по скалата на РИХТЕР! БГ звездите, които си казаха "ДА" в най-последно време

Изискани, неповторими, гръмки, дългоочаквани и съвсем неочаквани - такива са звездните сватби, които се случиха през последната година у нас... 

 

All fashion преди 11 години

Изискани, неповторими, гръмки, дългоочаквани и съвсем неочаквани - такива са звездните сватби, които се случиха през последната година у нас... Вижте кой, за кого и как се ожени:

 

Венета Харизанова и Емил Маринов


Преди малко повече от година, Венета Харизанова каза "Да" на дългогодишния си приятел - бизнесмена Емил Маринов. Сватбата им не беше толкова пищна, колкото се предполага, че личност като Харизанова би искала, но въпреки това тържеството беше посетено главно от бизнесмени и ВИП персони.


Яне Янев и Галя


Народният представител от РЗС Яне Янев вдигна тежка македонска сватба преди година, като за място на дългоочакваното събитие избра родния си Сандански. Яне и неговата половинка Галя сложиха подписите си под брачното удостоверение в присъствието на кумовете, най-близките си роднини и приятели на поляната край Роженския манастир.


Кремена и Маги Халваджиян


22 години след подписа си в гражданското, Кремена и Маги си спретнаха пищно тържество, на което подновиха клетвите си. Те се венчаха в църквата "Света София", а големият купон след това се състоя в Панчарево, където под големи бели шатри симпатичната двойка посрещнаха около 200 приятели. Сред шаферките се киприха Гала и Мария Игнатова, която пък стана собственик на така желания булченски букет.


Йоана Буковска и Иван Давидов

Иван Давидов заведе звездата от "Дунав мост" до олтара през август миналата година. Влюбените си казаха „Да" в църквата "Света София", а тържеството продължи в популярен столичен хотелски ресторант, където те бяха събрали над 120 техни приятели. Двойката пристигна за церемонията с ретро автомобил и именно винтидж стила бе водещ на цялото събитие. В момента двойката чака близнаци.


Красимир Гергов и Деница Атанасова


След като подписаха граждански брак в столицата, Красимир Гергов и Деница Атанасова заминаха на пътешествие до Тоскана, където двамата сключиха и църковен. Сватбата се състоя в типична тосканска къща, имение на Салваторе Ферагамо, където десетки гости от българския бизнес елит и чужбина пристигнаха за церемонията. Тържеството беше организирано прецизно от самата младоженка и съкрати бюджета на младото семейство с над един милион евро. По данни на запознати.

 

Силвия Кацарова и Любомир


30 години с Милчо Кацаров й бяха достатъчни и Силвия смени мъжа си през миналия август.  Певицата се омъжи за новия си избранник Любомир почти веднага, след началото на взаимоотношенията им и то под благословията на дъщеря си Теди. Церемонията се проведе в градината на луксозен хотел във Велинград.


Фахрадин Фахрадинов и Владимира


Фери сключи брак с Владимира, само 9 месеца след първата им среща. Влюбените казаха „Да" и изтанцуваха първия си брачен танц само пред най-близки приятели и роднини и предпочетоха да запазят церемонията в пълна тайна от медиите. Чрез брака си Фахрадин сложи точка на многобройните спекулации и злобни подмятания, че е гей, но това беше само за кратко. В началото на тази година двамата приключиха с псевдо-брака си.


Деси Зидарова и Михаил Младжов


Деси и Мишо узакониха любовта си в Гърция. Те поканиха около 70 близки и приятели на приказната панорамна тераса на един от най-красивите хотели в Солун. Двамата си казаха "Да!", докато перфектно аранжираното меню впечатляваше гостите им, а светлините на града се отразяваха върху хилядите кристали "Сваровски" по роклята на булката. Имайки предвид и безупречната украса, на която бяха заложили, празненството им се превърна в истинска наслада за сетивата и безспорно е една от най-красивите сватби за миналата година.

 

Николета Лозанова и Валери Божинов

 

Най-скандалната двойка в България сключи брак пред около 250 гости в луксозния хотел "Риу Правец", но събуди интереса на още хиляди българи. Плеймейтката и футболистът си спретнаха пищна церемонийка като по книга: "Как се сбъдва поп-фолк мечта?" и точно за това не успяха да изненадат никой със случилото се на нея. Влюбените избраха тривиалната балада на Ричард Маркс - "Right Here Waiting" за първия си танц, булката очаквано носеше рокля на Vivienne Westwood, а младоженецът умишлено се беше барнал в костюм на Dolce&Gabbana. Почти по холивудски, но само че в България, и под съпровода на много крясъци и чалга.

 

Александра Арабаджиева и Стайко Стайков


Богаташките наследници се врекоха във вечна вярност пред Бога в деня на Света Анна, през декември миналата година в храм "Успение Богородично" в Несебър. След църковната церемония Алекс и Стайко посрещнаха над 350 души на тузарско тържество в морския курорт Елените. Там гвоздеите на вечерта се оказаха изпълненията на Ищар и "Джипси Кингс", които лично се погрижиха за доброто настроение на присъстващите. Днес вече имат и дъщеря.


Антония Петрова и Александър Бередин

След шест години заедно и дълги публични перипетии, „Мис България” 2009 Антония Петрова и Александър Бередин си казаха "да” на тайна церемония. Пищната сватба била в Москва, а на нея присъствали роднини и приятели на двойката. Говори се, че ще има повторение на ритуала и в България!
 

Ивайло Захариев и Миряна


Чаровният актьор от "Под прикритие" Ивайло Захариев излезе от листата на ергените в началото на този месец. Той се врече във вечна вярност на чаровната Миряна, а в замяна тя му обеща да го обича докато смъртта ги раздели!

 

 

 

More All fashion