Следва

Сватба по Парижки

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Енико Михалик държи плажен ринг и изглежда наистина красива в рокля на Пако Рабан. Умопомрачителното ...

All fashion преди 11 години

Краката на Енико Михалик не приличат на крака

Неприятното прекаляване с фотошоп има нова, дразнеща проява. Този път на корицата на юнския брой на Harper's Bazzar в Испания.

Енико Михалик държи плажен ринг и изглежда наистина красива в рокля на Пако Рабан. Умопомрачителното прекаляване с фотошопа обаче, е направило краката на модела да изглеждат абсолютно неестествено - гладки до дразнене и без никакъв намек за нормална структура.

Язък за хубавата идея.

Още повече, че красивата Енико 100% сигурно няма нужда от такава малоумна намеса.

Тя е блестяща и без упражнения на фоторедактор в стил българското издание на Playboy от преди десет години. 

Силикон плюс грозна и евтина рокля по червения килим в Кан



Силиконовата хубавица Михаела Шефер се оказа порадната гола неизвестна, която страда по идеята да стане известна и използва за случая червения килим на фестивала в Кан.

Моделът се появи почти чисто гола, е, хайде, полуоблечена в нещо като черен раздърпан парцал, в който задникът и циците й се оказаха основни стилови оръжия. Михаела постигна целта си - появи се по всички медии, отразяващи голямото събитие и стана по-известна, отколкото до този момент бе, предвид участието й в немския Big Brother и други подобни риалити формати. Родената в Берлин хубавица действа първосигнално и агресивно, а това никога не е в полза на добрия вкус. 

Коко Роша прави дизайн за Target



Коко Роша е майският гост-дизайнер за американската верига Target.

Колекцията съдържа 10 летни артикула, които, евентуално, да се превърнат в най-важните, ключови елементи, в летния ни гардероб. Да, ама не.

Въпреки прекрасната идея, трябва да признаем, че на някои гост-дизайнери им се получава, но на други - не. Точно както са ни учили навремето, когато поговорките бяха на мода: "От всяко дърво свирка не става". Не харесваме дизайнерския опит на хубавицата Коко и предлагаме, генерално, оттук насетне не всяко дърво да прави колекции, а свирките да се подбират така от фирмите-възложителки, че да се получава мелодия, а не какофония. 

Стилът "Джоли с разперения крак" завладя червения килим



Анна Фалки е превъзходна жена с още по-фантастични крака. Така. Но моментът с разперването на единия крайник под цепките на роклите на красавиците вече ни кара се чувстваме като в някакъв особен заговор.



Май тръгна от Анджелина Джоли с нейното перфектно, макар и ужасяващо слабо коляно, премина през дузина дългокраки създания и сега, на килима в Кан, в момента, в който крак разпери поредната, на нас ни се прииска да пуснем директива и да забраним тази елементарна демонстративност.

При Анджи поне имаше някакъв момент на първенство, при всички други е просто тъпо. 

Още една компромисна поява в Кан



Не харесваме курортната рокля на Марта Гастини. Не харесваме курортните й сандали.
Не харесваме изражението, гердана, клъча. Да, това е Marni, но това е и Кан.
 

More All fashion