Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 28 май - 3 юни

Бъди ZAZ, отиди на ZAZ. Имаш още три дни да го направиш

Прекрасната Изабел Жефруа, по-известна като Заз, смесва различни жанрове като джаз, соул, шансон и стана...

All About Life преди 11 години

Прекрасната Изабел Жефруа, по-известна като Заз, смесва различни жанрове като джаз, соул, шансон и стана известна с изпълненията си из улиците на Монмартр, както и с хитовете си "Les passants", "Le long de la route", "Prends garde a ta langue", "J'aime a nouveau", "Ni oui ni non". 

Ти може да си късметлията, който да я слуша на живо на 30 май. Трябва само да ни изпратиш снимка, на която си облечен в стила на Zaz, трите си имена и адрес на имейл [email protected] до 27 май, понеделник, което ще рече, че имаш още три дни да участваш. 

Условието е страшно интересно. Снимай се така, че визията ти да се доближава до артистичния неглижиран стил на гласовитата френска певица. Точно както го е направила Пресияна, която ни изпрати снимката публикувана горе. 

Вдъхнови се от нея и от стила на ЗАЗ /виж галерия от снимки на певицата тук/. 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.