Следва

Сватбената рокля на Анджелина Джоли в точно 20 варианта

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Да, има нещо в нея, има идея да разчупи стандартите, но всичко е някак предвидимо и не толкова смело, колкото ни се иска...

All fashion преди 11 години

Рекламната кампания на Марк Джейкъбс за колекция есен-зима 2012 – смесица между стила на Тим Бъртън и Джамирокуай

Рекламните ходове на Марк Джейкъбс не веднъж са имали небивал успех, дори и появата му с черната дантелена нощница на Met Gala си имаше користната цел. И този път дизайнерът с татуировките успя да ни изуми с кадрите за рекламната кампания на собствения му лейбъл Marc Jacobs.

Кампанияta за есенната му колекция силно ни напомня откачения стил на режисьора Тим Бъртън в комбинация със слабостта към големите шапки на Джамирокуай.

И двете заедно определено правят една странна комбинация, която е постигната от тъмните сенки и бяло лице на моделите, заедно с огромните причудливи шапки.



Да, има нещо в нея, има идея да разчупи стандартите, но всичко е някак предвидимо и не толкова смело, колкото ни се иска.

Жертвоприношението с Birkin



Знаем, че всичко е позволено в името на изкуството, или почти всичко, що се отнася до мода. Явно на това мнение е и фотографът Тайлър Шийлдс, който заснема подпалването на чанта Birkin и буквално унищожаването й. Въпреки че е изключително добра реклама – знаем, че и антирекламата си е реклама – отзивите към нея са негативни и има защо.

Скандалният фотограф жертва култовата чанта за 100 000 долара, но не милеем толкова за самия Birkin, колкото за липсата на смисъл в този пърформанс. Да инвестираш в изкуство е едно, но да инвестираш в един акт на жертвоприношение, пък бил той и наречен художествена "творба", си е чиста подигравка с парите, вложени в създаването й. 

Салма Хайек е само цвят лилав



Красивата актриса, съпругата на собственика на компанията PPR (конгломерат от луксозни брандове), която харесваме заради натуралната й прелест, този път се е спряла на рокля, която изобщо на пасва на фигурата й.

Пищната горна част на тялото й е подсилена с акцент в раменете, което я прави едра и несъразмерна, а яката скъсява шията й, което пък оптически я прави още по-ниска.

Роклята е Bottega Veneta и ако Салма трябва да е ходеща реклама на модните марки на мъжа си ( е собственик на марките GUCCI, BOTTEGA VENETA, YVES SAINT LAURENT, ALEXANDER MCQUEEN), примерът й не е добър. 

Цензурираха Кейт Мос



Миналата седмица се проведоха наградите за млади таланти в модата на лейбъла Mango и по този случай топ моделът Кейт Мос даде интервю, в което разкрива, че според нея най-грандиозно шоу прави дизайнерът Джон Галиано. Незнайно защо обаче всяка втора дума на Кейт е изтрита и дори едва разбираме, че тя всъщност се възхищава на Галиано.

Честите паузи и накъсани фрази показват истински непрофесионализъм на британските ни колеги, а изрязаната част с Джон Галиано показва, че явно дизайнерът е недолюбван и от някои журналисти на Острова. Не се учудваме, той си е провокативен и скандален, но все пак съществува и недодяланото „изрязване” на неговото име от устатата на топмодела си е чиста цензура. Без да иска, Галиано създаде още един скандал!

Не е честно - Андерй Пеич изглежда страхотно в мини пола



В тази селекция е не защото по природа е мъж, а е приел окончателно образа на жена, а защото толкова много му отива, че цялото му завиждаме не съвсем благородно за хубавите крака, кариерата на топ модел и роклите на Жан Пол Готие и Живънши, които облича.

Просто не е честно мъж да изглежда по-добре в женски дрехи, отколкото ние бихме могли.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.