Следва

We love: TRASH колекцията на едни готини австралийци

Б като Библия, Б като Блог

Веща в занята на магията да правиш прекрасни съчетания само с чифт дънкови къси гащи, топ, сако и красиви ...

All fashion преди 11 години

Магьосницата от On the Racks

Веща в занята на магията да правиш прекрасни съчетания само с чифт дънкови къси гащи, топ, сако и красиви сандали е прекрасната блогърка Лора Елнер.

 

Обожаваме всичко в тези 5 кадъра - от шапката с дупка, бохмеските бижута, плетената на една кука торба и носгилгично синия филтър, до кафеникаво-белия четирикрак приятел, който също като теб обича разходките в парка.

ontheracks.com





Любимата дълга пола



Най-секси е, когато само загатваме за сексапила си, може би точно затова обичаме големите цепки и малките им роли за най-специалните случки. Като например среща, съблазняване или повод да покажем колко добре се грижим за тялото и най-вече краката си.

В това толкова лесно съчетание виждаме много красота, която очевидно дължим на дългата, но не прекалено, права пола с цепка и сивия, толкова любим трикотажен пуловер. И като добавим необходимия процент от собствената си fashion интерпераетация, като например бижута или други аксесоари, аромат, цип - всичко е още по-красиво.

Виж как: 
apair-andaspare.blogspot.com

Приказка за черното и бежовото

 

2 клъча - един в черно и един в шоколадово кафяво от велур; 1 брой голяма чанта; 2 чифта обувки - мокасисни в беж и едни сандали на платформи, гердан - 1 бр., гривна от метал и кожа - 1 брой. Когато имаш такъв запас от класически аксесоари, нагоре и една бяла риза стига.

holierthannow.com

Белязани с нежност



На най-нежните места, на най-любимите за целуване, гледане и докосване, татуировите правят живота по-интерсен, белязан с любим символ, близък на сърцето и душата. А когато е лято, всичко нежно трябва е на показ.

hellocampcomfort.com

Видео аутфит

Хареса ни хрумката за видеото, нищо, че обичаме да се наслаждаваме с часове на вдъхновяваща снимка.



Идеята е в fash-n-chips.com, а еволюцията на блогърството един ден неизбежно ще стигне до тук.
 

More All fashion