Следва

Lunchtime shopping - Ниски неонови сандали

Как да носим ниски обувки с връзки

Хубавото при тях е, че могат да се съчетават както с по-женствен, така и с по-маскулинизиран гардероб...

All fashion преди 11 години

Ниските обувки неизменно са свързани с удобство. Те отдавна не са запазена марка само на мъжете, а и владеят тенденциите от няколко сезона, като този не прави изключение.

В този унисекс век, в който живеем, след като модата отдавна е унифицирана, няма причина и обувките да не бъдат така.

Хубавото при тях е, че могат да се съчетават както с по-женствен, така и с по-маскулинизиран гардероб.

Но и те имат някои уловки, които могат да нарушат ежедневния стил, ако се допуснат.


Съчетай ги с по-женствен силует

Тъй като ниските обувки с връзки неминуемо навяват асоциация с мъжките обувки, е добре да балансираме визията с лека рокля, дантелен топ, а защо не и плисирана пола.

Може да пропуснеш чорапите или пък да избереш много къс и фин техен вариант. Имай предвид, че тези обувки е хубаво да се носят с гол глезен.

За ежедневието ниските обувки с по-момичешки тоалет е идеален избор, който става както за разходки с приятели, така и за вечерно кино или купон.

Клинове и широки джинси в комбинация с ниски обувки са табу



По принцип всички знаем, че ниските обувки съвсем не ласкаят фигурата, ако тя не е съвършена. Именно затова клиновете и широките джинси или панталони са абсолютно табу, защото визуално ще смалят ръста и ще подчертаят липсата на дълги крака, с които не всеки може да се гордее. Ако пък предпочиташ да ги комбинираш с друг водещ тренд – на “boyfriend” джинсите, тогава те трябва да са навити отдолу, за да се показва красивата женственост на глезена.

Най-добре обаче е да заложиш на скини джинси или пък леко свободни, заедно с тениска и жилетка.

Ниските обувки са идеални за офиса

По отношение на офиса, ниските обувки с връзки са незаменими. Там могат да се съчетаят както с тесен панталон, така и със сако и риза. Много изтънчени, шик и преди всичко удобни, те носят онова бизнес усещане, което според модела може да преобладава или пък не. Ако изборът падне на черно-бели оксфордски обувки, то тогава съчетанието с костюм ще говори за истински професионализъм.

Като цяло тези хитови обувчици не са капризни по отношение на облеклото, изключително удобни са и много практични. Затова те си остават на челните места в айтемите, които няма да пропуснем и този сезон. Както правят и звездите, чиито пример можеш да последваш, като разгледаш галерията горе.

 

More All fashion