Следва

Изключителен чифт Prada във View Sofia Shop

Петъчна доза СЕКС: Футболна любов, но не към футбола...

Да живее Европейското! Само внимавайте да не предозирате...

All fashion преди 11 години

Ясно е като бял ден! От днес всичко ще е футбол! 18-тото европейско първенство по футбол започва след няколко часа, а точно на 1-ви юли ще разберем и кой ще е футболният господар на Стария континент за следващите четири години.


Но докато запалянковци и фенове са заети със залагания за това кой отбор ще стане шампион, в този петъчен следобед ние си намерихме мнооого по-интересно занимание. Седнахме, поразгледахме малко за какво става на въпрос в този футболен форум и направо се загубихме в огромния каталог от прекрасно изглеждащи мъже.

368 различни мъжки присъствия - небрежни, спортни, елегантни, модерни, стилни, градски, ретро, спортно-елегантни, черни, бели, грозни, чаровни, красиви, горещи... всякакви! Такива, от които фантазиите ни са продължителни и детайлни и дори надскачат границите на реалното, също и такива, с които дори не можем, а и не искаме да си се представим. И истината е, че не за тези вторите ще си говорим, а за точно едни определени петима, които класирахме в личен ТОП дълбоко в мислите си и съвсем наяве тук!

Петима футболисти, за които едва ли темата жени, а и жените като цяло, в момента имат място в дневния им ред. Но пък нали тръпката е в нереалното и непостижимото, така че какво може да ни спре да си ги представяме и да си го представяме... този галактически, митичен, легендарен и изпепеляващ секс с някой от тях.

Спокойно, ние взимаме само един, а останалите ще ти ги оставим на теб, за да избереш от тях, когото пожелаеш. Споделяй тези момчета и с други приятелки, мисли ги, сънувай ги, гледай ги... докато се правиш, че гледаш футбол! И не се притеснявай, че някой може да те заподозре. Мъжете вече са тотално обсебени от предстоящия турнир. Какво ни остава да кажем освен... да живее Европейското! Само внимавай да не предозираш... 


Той е рус, той е италианец, а опасният му чар безпроблемно го вкара в този кратък списък. Името му е Федерико Балзарети.


Гръцки Бог или пък вратаря на Гърция, представяме ти Александрос Цорвас.


Тук идва и испанската армада: Фернандо Торес от Испания.


Няма как и без едно немско присъствие. Най-важният играч в националния отбор на Германия Бастиян Швайнщайгер

 

 

Не сме го забравили, но бяхме сигурни, че него е излишно да ти го представяме. На първата снимка в цялата си прелест е Кристиано Роналдо. Но него си го знаем, той отдавна обича да попада в такива класации... 

 




 

More All fashion