Следва

Летният хит на Rag&Bone - Сандалите на платформа

Каталожните фотоси на британския бранд Superfine с жестоки модели джинси и якета

Superfine са истински очарователни, и то не само с кратката си, но съдържателна история. Създаден преди 9 години...

All fashion преди 11 години

Superfine са истински очарователни, и то не само с кратката си, но съдържателна история. Създаден преди 9 години от 2 приятелки - лондончанки, брандът, специализиран в джинс модата, е сред любимите на взискателната брит публика, и не само.

Пионери в областта на класическите скини модели, Superfine очароват с леко пънк звучене, изпълнено обаче с фантастична прецизност и страхотно майсторство при кройките. Не е случайно, може би точно заради горния факт, че са любимите джинси на Вики Бекъм. А, и на Кейт Мос.

Виж още вПетте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 2 дни

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 2 дни

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 2 дни

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.