Следва

Рокля vs. секси къси джинси. Кое избираш да носиш на плажа?

Б като Библия, Б като Блог

Стените бели, прозорците и те, рафтовете също, само леки земни тонове като кафяво, синьо, беж се открояват...

Fashion преди 11 години

Светлина, повече светлина

Ярка, почти заслепяваща е светлината, която нахлува в огромното помещение на Токийското фото студио.

Цяло разхищение, предвид малкото възможна площ за живеене в огромния, претрупан, необятен град.

Стените бели, прозорците и те, рафтовете също, само леки земни тонове като кафяво, синьо, беж се открояват насред стерилния интериор в японски минималистичен стил.

Прекрасна идея как да направим собственото си пространство по-голямо, отколкото е в действителност - просто махаме излишните мебели и дишаме, дишаме, дишаме...



hellosandwich

Като картина на стената





Изящество на кройката, красота в графичния принт, история в картината. Как е възможно само една единствена блуза да ни казва всичко това. Възможно е, и още как!  

stylehurricane

Сервирай ми колие



Като свежо лятно ястие в чиния са тези прекрасни заради своята простота колиета с висулки от керамика и връвчици от естествена кожа, че си ги представяме с една чисто черна рокля и върху нищо друго. Или бяла, или друг неутрален цвят, върху който да се забележат.

forme-foryou.com

Пак пастел, но различен



Различен, защото макар и с цвета на млякото в сладоледа с плодови любими вкусове, дъвката и бонбоните, няма нищо сладникаво в него. Умело, красиво и деликатно, без да е кукленско. Тайната на този пастелен интериор според нас се крие във формата на нещата - всичко е в такъв синхрон, че е избегнато всякакво натрупване.

Почти невъзможно е да го направим сами, не и чак толкова добре, но точните мебели, с точните цветове и точното място в дома, което искаме да стане пастелно, тези цветове ще ни се отразят положително на мислите, съня, дори вечерята.





brightbazaar

Мама, аз и смартфонът



"Докато мама ме разхожда в чудна рокля на точки с кожен плетен колан и червена жилетка, с гумените сандали Melissa и голямата чанта, често си пише с татко, който идва с нас след работа или пък с приятелките й, които ме обожаваха."

Вероятно това ще е един от първите красиви спомени на младежа в количката, който винаги ще съди за добрия стил по това как го прави майка му. 

TheSartorialist

 

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.