Следва

Сладоледеният принт на Topshop

Рокля vs. секси къси джинси. Кое избираш да носиш на плажа?

Първият е непогрешимият - роклята. Ние страшно много харесахме кафтана, който е върху фината фигура на Даян...

All fashion преди 11 години

Днес може да е последният ден от пролетта, но температурите вече са летни, мислите ни са морски, а звездите и топ моделите вече имат няколко слънчеви „бани” на Малибу, Хавай, Бали или Ривиерата. И точно те знаят най-добре как да се разголват прекрасно.

И тъй като ваканционната треска тепърва започва, в този летен юнски ден ти показваме две страхотни плажни визии, от които да избереш една, която ти се струва по-готина лично за теб.

И двата са абсолютна класика в жанра - къси гащи с прозрачен лек топ или рокля, тип кафтан. Просто красота!

Първият е непогрешимият - роклята. Ние страшно много харесахме кафтана, който е върху фината фигура на Даян Крюгер, и като че ли сме на път да заимстваме от нейното вдъхновение за нашата почивка. Тук са важни дължината и цветът - до коляно, или ако е по-дълга, да я завържеш до под дупето, и в ярки или пясъчни цветове. Много женствено, типично плажно, забележително!

Плажен тоалет номер две, но не по значимост, в нашият куфар със сигурност са класическите къси дънкови панталони в комбинация с обикновен топ. Той обаче съвсем не е задължителен, въпреки че Даутцен Крус е избрала точно тази любима комбинация, за да се разходи по плажната ивица с таткото на детето й, и наистина изглежда великолепно. Ако питате нас, това е най-лесният, бърз и удобен аутфит, който някога е измислян, а и комбинацията топ и къси гащи лесно се преселва в града, защото и тук така си ги носим.

За нас и двата варианта са абсолютно готини, без никакво съмнение.

А ти как ще си облечена на плажа това лято - като Даян или като Даутцен?
 

Анкета

На плажа без съмнение ще съм като

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.