Следва

МИНАЛОТО - Пеги Мофит

Какво ще си купят Радина Кърджилова, Сантра и Алекс Раева на откриването на магазина на H&M в Сердика Център?

Aко ние бяхме на мястото на Алекс Раева, Сантра и Радина Кърджилова, на откриването на втория магазин на H&M...

All fashion преди 11 години

Aко ние бяхме на мястото на Алекс Раева, Сантра и Радина Кърджилова, на откриването на втория магазин на H&M в София - този в Сердика център - щяхме да си изберем задължително нещо от най-новите неща на мaрката /рокля с принт на едри цветя, готин клъч с дигитален принт и сандали на платформа - в галерията горе/, нещо феерично в неонов цвят /за Алекс и Сантра/ и в пастел /за Радина/, поне по чифт бански, както и шорти за плаж от невероятното изобилие, което предлага веригата този сезон.

За да се уверим обаче доколко преценката ни на стилисти от разстояние е вярна, ще отидем задължително на 28 юни сутринта в 11.00 в мол Сердика Център на бул. „Ситняково” №48, когато едни от най-приятните в модно отношение звезди у нас ще избират попълнения за гардеробите си, и ще пазаруваме заедно с тях.

Освен това истински любопитно наблюдение, в уречения ден и час ще ни се случат още много подаръци и още повече симпатични жестове от страна на усмихнатите момчета и момичета в магазина /знаем го от опит, все пак това е четвърти магазин на H&M у нас, и гарантирано се получава страшно приятно/. За доброто ни настроение ще допринесе и сетът на DJ Dani.


Какво си избра Радина Кърджилова от откриването на шоурума на марката

Редно е да отбележим, че по традиция и за да отпразнува откриването на най-големия си магазин в България /разположен на 2500 кв. м. и 2 нива/, на 28 юни в 11 ч. H&M ще подари на първите 100 фешънисти на опашката карти-ваучер по 20 лева, с които нетърпеливите могат да стартират шопинга от най-новите предложения от Trend линията на H&M, както и колекциите Modern Classic, H&M Man, H&M Kids, Divided, Underwear или от всички заедно.

Виж още
Новата екологична колекция на H&M – Conscious
Шантавият фотограф Тери Ричардсън снима новата рекламна кампания на H&M
Есенна соната - Пълната колекция на H&M есен-зима 2012

More All fashion