Да или Не на спортните мотиви в колекцията на N°21 Resort 2013

Колекцията на N°21 resort 2013, създадена от дизайнера Алесандро дел’Акуа, е изключително идейна със смесването...

Колекцията на N°21 resort 2013, създадена от дизайнера Алесандро дел’Акуа, е изключително идейна със смесването на напълно невъзможни за съчетаване стилове като романтична дантела със спортните мотиви, които са една гореща тенденция това лято.

Прекрасни рокли с рязана ниско на ханша талия - много женствена кройка, са измайсторени от популярната в спортния дизайн материя на дупки, панталони в красив силует се съчетават с вълнени сака в спортна кройка, суитчър стои върху нежна копринена рокля с бродерии, но всичко това не е така еклектично, както обикновено е смесването на несъвместими неща, а следва нишката на внушението за лукс. Т.е контрастът е налице, но по-скоро се долавя, не е скандален, не е натрапчив.

И се питаме в разгара на лятото да или не сме за този вид смесване или предпочитаме еклектиката в нейния чист вид - например бяла тениска с необикновена пола с ръчно пришити детайли или пък джинси с блуза от шифон, вместо да я улавяме в детайлите, както е тук? И понеже ние нямаме категоричен отговор, кажи и ти!
 

Анкета

Какво мислиш за колекцията?

Коментари: 1

V
Vintage queen (2012/06/26 / 14:07)
Първият кадър - да, останалите - не толкова.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia