Следва

Beach essentials: Избери как да изглеждаш на плажа, спечели 5 много летни козметични продукта - Ден III

Какво ново - Наследницата на Missoni се омъжи в цигански стил

В пищна рокля, богата на котюр елементи, дълга до земята и от висококачествена коприна Misssoni, се омъжи този...

All fashion преди 11 години

В пищна рокля, богата на котюр елементи, дълга до земята и от висококачествена коприна Misssoni, се омъжи този уикенд наследницата на клана Мисони Маргарита.

Дъщерята на творческия директор на италианския лейбъл Ангела Мисони и нейният вече законен съпруг, автомобилният състезател Еуженио Амос, предпочетоха традиционно италианска церемония в цигански стил, който, според нас, е чудесна алтернатива на шатри, луксозни паркове или самотни плажове, както го правят обикновено богатите и известните.

С мароканска кухня, сервирана на ниски масички, обиколени от възглавници с емблематичния зигзагообразен принт Missoni, гости като Карин Ройтфелд, Марио Тестино, модния журналист Сузи Менкес, дизайнера Жамбатиста Вали, шефката на италианския Воуг Франка Созани, Стефано Тончи и т.н. се наслаждаваха и на автентична циганска музика, придружена с акробатични циркови изпълнения, игри и закачки.

Страшно много ни хареса идеята на Маргарита да обуе ниски сандали, защото именно роклята на булката е звездата на една сватба, а не аксесоарите към нея. Роклята пък, както разбрахме, е по дизайн на самата Маргарита, разбира се, създадена с напътствията на нейния добър приятел Жамбатиста Вали.


Младоженецът и неговата булка

Почетните шаферки - сестрата на Маргарита Тереза и богатата наследница Татяна Санто Доминго, са избегнали бялото като вариант за вторите по важност рокли на една сватбена церемония. Техните Missoni тоалети отговарят на цветята в букета на булката. Синхрон, който може да хрумне само на един дизайнерски ум. 


Маргарита в интериора на Мисони

Чудната сватба, едно от най-големите модни събития това лято, между 29-годишната Маргарита Мисони и Амос (27) Сузи Менкес описва в Хералд Трибюн като разкошен римейк на филма на Федерико Фелини "La Strada"! 


Интериорът на градинското парти

Желаем им късмет, разкошен живот и много нови членове на династията Missoni.
 

More All fashion