Следва

2 седмици преди плажа: Диета №9 - Бърза и бяла

28 юни, четвъртък - Джия Копола и смесването на принтове

Джия е племенницата на София Копола, великолепна стилна дама и талантлив режисьор. Малката пък много прилича...

All About Life преди 11 години

Джия е племенницата на талантливата режисьорка София Копола. Малката пък много прилича на леля си не само по външност, но и по и интереси, да не говорим, че копира до голяма степен нейния имидж.

Често я виждаме с мини рокли в прав силует, синя мъжка риза, толкова емблематична за София, в комбинация с кожена пола или пижамен панталон с пуловер, което е типично в стила на по-голямата Копола. Съвсем в реда на нещата е 24-годишният модел с режисьорски апетити да повтаря идола си, а за всяка леля това е изключителен комплимент.

Тук обаче, в кадър от фотосесия, виждаме малката Копола в нещо различно, което страшно много подхожда на младостта й. Комбинацията от нежен принт на цветя в синьо-жълтата гама, с белите шорти на сини точки в петдесетарски стил.

Наистина красив ансамбъл, който е пример за добър стайлинг. Нещо на пръв поглед несъвместимо с друго нещо, да му пасне така идеално. Причината за това е и самата Джия. На нейните 24, с нейната фигура и артистично поведение, всякакви подобни съчетания са право в целта.

Виж всички в Календар на стила>>

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 1 час

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.