Следва

Днес си купихме - Дълга пола Wildfox

Бански за Алекс Раева и Сантра от новия магазин на H&M в Сердика Център

Въпреки че стотици бяха тези, които изчакаха търпеливо откриването, за да влязат първи в модния оазис, сред тях...

 

All fashion преди 11 години

Едва ли има нужда да ти го казваме, но най-големият магазин на H&M в България отвори врати днес в 11:00 часа.

Въпреки че стотици бяха тези, които изчакаха търпеливо откриването, за да влязат първи в модния оазис, сред тях нямаше как да не забележим и звездните присъствия, които ярко се открояваха.

Алекс Раева, Сантра и DJ Мартен бяха сред първите посетители, които се впуснаха в лудо пазаруване непосредствено след като беше прерязана лентата на магазина и за малко да се сблъскаме с тях в секцията за бански костюми.

Специално за лежерните летни почивки H&M предлага изключителна селекция бански в ярки цветове и разнообразни десени, в които просто се влюбихме.

 
Не сме сигурни кой от всички си избраха Сантра и Алекс, защото ги изгубихме в тълпата, но ние си взехме уникален тюркоазен модел , който ще пробваме още този уикенд, докато посрещаме лятната Нова година или с други думи Джулай морнинг. Взехме си и една лежерна дантелена рокля, за всеки случай. Не се знае кой ще срещнем на плажа и май няма да е зле да изглеждаме ослепително.




За тези две неща сме похарчили не повече от 85 лева, с което новите ни придобивки попаднаха директно в графата на най-изгодните ни покупки досега през това лято, а освен всичко друго и в графата на едни от най-красивите ни попълнения през този сезон изобщо... Така, че не му мисли много, ами отивай още сега в Сердика Център, защото ни се струва, че следващите дни там ще настане едно много опустошително пазаруване, след което може и нищо да не остане за теб!
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.