Следва

We love: Sony VAIO серия E 14P като летен аксесоар

Ти би ли? 300 долара за чанта, пистолет и белезници

Гаранцията да те пуснат в самолет, банка, кметство, министерство или другa охраняема обществена сграда с тази...

All fashion преди 11 години

Гаранцията да те пуснат в самолет, банка, кметство, министерство или другa охраняема обществена сграда с тази чанта е нищожна. Ако изобщо се осмелиш да го направиш.

Майсторските 3D огнестрелни и хладни оръжия като принт върху чантите на холандския лейбъл Vlieger & Van Damса измислени от двамата създатели на марката - съпрузите Влиегер и Ван Дам, като закачка с това какво може да побере този дамски аксесоар, а в същото време реалистичната им форма би могла наистина да стресне някой решителен джебчия.



Всъщност идеята на Guardian Angel (името на колекцията чанти) няма никаква практична цел освен тази, че е в различни размери, от естествена качествено обработена кожа градска чанта, която сме виждали да носи Риана. А пък първата колекция с такива е част от Музея за модерно изкуство в Ню Йорк.

Като цяло концепцията им е добра, различна и със сигурност успява да пребори първоначалното ни чувство за страх, което внушават оръжията, с леката доза хумор в това да ги отпечаташ върху безобидна /в повечето случаи/ дамска чанта. 

И все пак, ти би ли купил това на цена между 300 и 500 долара? Защото доставят и до България.

А ако ти се сторят готини, ще ги намериш тук>> 


Анкета

Ти би ли носил това?

More All fashion