Следва

Какво ново - Ray-Ban пускат в продажба лимитирани модели на марката от 78-ма

We love: Sony VAIO серия E 14P като летен аксесоар

Сигурно в момента си мислиш само за дните, в които ще се препичаш небрежно на плажа, далеч от работата, офиса и компютъра, но все пак не забравяй, че те още не са дошли...

All fashion преди 11 години

Сигурно в момента си мислиш само за дните, в които ще се препичаш небрежно на плажа, далеч от работата, офиса и компютъра, но все пак не забравяй, че те още не са дошли. Затова не пропускай ценни мигове в мисли за бъдещи планове, а направи твоето лято прекрасно, където и да си. Можем да ти предложим много неща, които да правиш през свободното си време, можем да се опитваме да те разведряваме, докато си на работа, но се сещаме само за едно нещо, което безсъмнено ще ти достави удоволствие, където и да си и това е новият лаптоп VAIO серия E 14P от Sony.

С него това лято ще ти е по-лесно от всеки друг път да изразиш своя личен стил и дори да изпитваш удоволетворение от ежедневната си работа с компютър. Ти само трябва да избереш цвят - бял, черен или розов, защото за всичко останало от Sony са се погрижили.

 

Новото VAIO E серия се отличава със своя нов "wrap" дизайн с цветни акценти, а шикозният му вид се подсилва още повече от алуминиевия панел над говорителите. А от тях няма какво друго да чуеш освен чист, кристален звук дължащ се на технологията xLOUDTM, която спомага за усилването на звука без изкривяване и заради, която ще можеш да се радваш на впечатляващ звук пасващ идеално на една такава красива визия.

Нагоре-надолу, наляво-надясно, увеличаване и завъртане, всичко се случва някак по-лесно и интуитивно без да се налагат много движения, а това е благодарение на големия мултифункционален тъчпад, който предлага достатъчно повърхност за по-лесна работа. Клавиатурата с отделени бутони пък е снабдена с подсветка, за да можете да пишете комфортно дори и в затъмнена среда. Но и това не го мисли, защото тя се активира от сензор за околното осветление, който освен това управлява яркостта на екрана, за да се получи оптимален комфорт при работа.

След като го имаш всичко ще започне да ти се струва толкова по-реално, дори морето, защото видео чатовете вече ще са по-ясни и контрастни с вградената HD уеб камера с технология ‘Exmor for PC’.Ще можеш да се чувстваш част от целия свят в продължение на цели 7 часа, независимо дали си се включил онлайн в компанията на приятелите ти, водиш си бележки, сърфираш или общуваш в социалните мрежи в късните вечерни часове.
Дори вече няма защо да се притесняваш и за батерията на смартфона си, защото VAIO действа като удобно зарядно устройство ‘по всяко време’, ако наблизо няма контакт на електрическата мрежа.

Казано накратко - интелигентните характеристики на Sony VAIO серия E 14P ще вършат работата ти много по-бързо и с много по-голяма лекота. А все пак ти това искаш, нали?

В крайна сметка имаме само по един живот и нямаме време за губене, така че...

 

More All fashion