Следва

Who is she?

Петъчна доза секс: Марио Балотелли

За онези, които са изпуснали снощния полуфинал на Европейското първенство по футбол /мачът беше във...

Други преди 11 години

За онези, които са изпуснали снощния полуфинал на Европейското първенство по футбол /мачът беше във Варшава/, има известен шанс да не се сетят от първи опит кой е Марио Балотелли. Ако имат обаче поне зародишни футболни познания, те със сигурност са чували за 21-годишния бонбон, който снощи накара ченето на Йоаким Льов да увисне. От неприятна изненада, става въпрос.

Нападателят вкара два гола на немците по напълно неповторим, непукистки начин, който толкова много му отива, че Супер Марио, както го наричат в Италия, съвсем логично се превръща в петъчната ни доза секс тази седмица.

Играч на Манчестър Сити, напълно непредвидим, зодия лъв, женкар и арогантен, той стартира кариерата си на 15, като в 7-те години оттогава поредицата от скандали и разправии, основно свързани с дисциплината, около него не стихва. Това не е важно обаче, щом насреща си имаме толкова магнетичен мъж.

Мистър Мускул го кръстиха медиите на Острова снощи, след като Балотелли си съблече фланелката /за което получи и жълт картон, според правилата/, и целият свят видя за каква физика става дума. Изключително атлетичен, по африкански съразмерен и безумно секси, Марио направо скри шапките на женската половина от футболни любители.



Пичът е роден в Палермо, но получава италианско гражданство едва наскоро, защото приемните му родители не го осиновяват. Въпреки това, благодарният ганаец нито за миг не престава да твърди, че истинските му родители не са биологичните майка и баща /които от няколко години упорито настояват за сближаване с кадърния си син/, а е семейството от провинция Бреша, което го отглежда от 3-годишен. По това време той е и много болен, с много тежки проблеми и преплитане на червата. Именно Франческо и Силвия Балотелли спасяват детето, което днес, години по-късно, е една от най-известните футболни звезди в света.



Марио Балотелли освен това е и много богат, в смисъл на футболно много богат /което е равно на ужасно богат/. Екзотичната му кожа и черти, увенчани с италианско име, плюс някои други дребни подробности, като супер силен характер, харизматичност и страхотни перспективи, го изстрелват на първото място сред нашите секси предпочитания в този футболен месец юни.


 

More Други