Следва

Директно от Париж: Givenchy Haute Couture 2012-13 в детайли

Клои Севини и роклята на плисета Prada в новото видео на SHOWstudio

Това е един от последните модни филми на интернет платформата SHOWstudio, част от поредицата, наречена...

All fashion преди 11 години

Това е един от последните модни филми на интернет платформата SHOWstudio, част от поредицата, наречена Fashion Fetish и в която преди време видяхме Карли Клос, посветена на това да изследва връзката между жената и дрехата и до колко последната влияе на настроението, дори на отношението ни към живота.

Създаден от креативен екип модни хора - Даря Жукова като режисьор, Джована Баталия като стилист и с участието на актрисата Клои Севини, редактора Дерек Бласберг и модела Питър Брант, филмът напомня на такъв от годините на нямото кино, но дейстието, разбира се, се развива в наши дни.

Клои Севини е млада свободна жена в града, а мъжът, който й поднася шампанско, е красив, но говори твърде много, толкова, че тя се отегчава бързо. Внезапно вижда роклята Prada нa закачалката отсреща и магията се получава.

Ефектът на пренасяне на действието в мислите на героя е постигнат майсторски. Благодарение на прекрасната хореография Клои танцува суинг в роклята на плисета Prada, кройката на която позволява да прави великолепни движения. След като разбира за ефекта на дрехата върху себе си, Клои се прибира с Prada-та, а не с мъжа.

Американската актриса с френско има танцува съвършено добре, леко преиграва на места, но пък концепцията и изпълнението зад кадър много ни харесват.

Темата е готина и може да се развие прекрасно и в още вълнуващи сюжети, така че с интерес ще следим развитието на проекта.

А ето и самото видео тук:

 

More All fashion