Следва

Сюрреалистично!!! От Marie Claire Италия

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

В тези свръх горещи дълги юлски дни ни трябваше нещо свежо и силно въздействащо, за да ни вдъхнови. Сесията за...

All fashion преди 11 години

Отново Даян Крюгер - този път в 3.1 Phillip Lim

Седмица преди да се появи на шоуто на Шанел и да влезе във всички класации за най-добре облечените гости на Седмицата на Висшата мода в Париж Даян е в чудесна минималистична рокля от колекция пролет-лято 2012 на 3.1 Phillip Lim и за пореден път спечели адмирациите ни, а и не само нашите.

По време на ревюто на мъжката колекция на Berluti пролет-лято 2013, отново в Париж и отново под ръка с красивия Джошуа Джаксън, германската актриса избира елегантното и семплото пред вечерното и разкошното, което абсолютно пасва на повода, мъжа и мястото.

Цветът е нежен пастел, виолетка, което придава тази невероятна женственост на мъжката кройка на сакото рокля.

Прическата и обувките са в абсолютен синхрон с цялата визия. Липсата на аксесоари пък дава възможност да се фокусираме върху най-важното - момичето и роклята. 

Сюрреалистично в Marie Claire Италия

 

В тези свръх горещи дълги юлски дни ни трябваше нещо свежо и силно въздействащо, за да ни вдъхнови. Сесията за италианското издание на Marie Claire е точно това, от което душата, умът и потребността ни за красивото се нуждаят. Сладоледено освежаване върху сиво-черния-мръсно бежове фон. 

Тази изключително смела игра с контрастите е наречена Atelier Surrealist и е дело на фотографа Xevi Muntané. Модел е Кати Фогърти.

Гледай и се наслаждавай тук>>

Портрет на Валерия Сестич от Тиби Кленси



Снимките на прекрасния модел Валерия Сестич са част от каталога лято 2012 на сайта Models.com. Освен че ни заинтригува изключителното лице на швейцарката, дефилирала за Дона Карън и снимала рекламна кампания за Dolce&Gabbana, страшно ни хареса този италиански провинциален стил в кадрите и стайлинга, пълен с усещане за южно лято. Дантелата, която обикновено свързваме със страстта и съблазняването, носи един особен ретро привкус на цялата визия. 

Виж всички кадри от потрета на Валерия тук>>
 
Колекцията на Dion Lee Resort 2013



Изключителна игра на ефекти и контрасти чрез дигиталните психеделични принтове, цветовете и кройките.

Техно елементите като неонът, металът и принтът се превръщат в елегантни, благодарение на силуета - много тесни рокли, голи гърбове, акцент върху прелестното женско тяло. Обувките са na Канйе Уест, специално създадени за тази колекция и може би и те имат заслуга за цялото внушение на моделите на Dion Lee. 

Виж цялата колекция тук>>

Клои Севини за Miu Miu есен-зима 2012/13





16 години по-късно тя се завръща отново като рекламно лице на италианската модна къща Miu Miu за сезона есен/зима 2012.

Още преди месец се заговори за това, но от миналата седмица всичко вече е черно на бяло, а Клои Севини е чудесна в кадрите, заснети от фотографското дуо Мерт и Маркус. И ако някои жени с времето стават по-хубави, това важи с пълна сила за госпожица Севини. 

Първият път на актрисата за марката е през 1996 г., когато тя е само на 21 и точно тази кампания дава тласък на кариерата й. Днес кадрите от новата кампания ясно показват промяната на Клои от тогава - в 2012-та тя е по-женствена, по-обиграна, истинска икона на стила и социално креативния живот. 

Смятаме, че това е един много добър избор за лице на марката и есеннта й колекцията, вдъхноивена от 70-те. Харесваме кадрите и това как актрисата невинно е "кацнала" на стола с цветна чашка в ръка, като че ли е на чаено парти с Лудия Шапкар.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.