Следва

Любими модели от колекцията чанти YSL есен-зима 2012/13

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Целият свят говори, мисли и пише за Олимпиада. И точно от тази масова истерия, която предстои да се открие ...

All fashion преди 11 години

Изабела Роселини на 60 прекрасни години в рекламната кампания на Bulgari

Прекрасната актриса Изабела Роселини позира в цялата прелест на своите 60 години, навършени на 18 юни, пред обектива на приказния фотограф Ани Лейбовиц за линията чанти на нейно име в колаборация с луксозната марка Bulgari.

Дъщерята на шведската актриса Ингрид Бергман и италианския режисьор Роберто Роселини е специална в кино индустрията, заради изключителния си талант, интелекта и способността да устоява на суетата.

Горда с това, че няма нито една пластична операция, което й коства договора с козметичната компания Lancome през 1996 година, с аргумента, че е „твърде стара”, актрисата днес е великолепен пример за това какво означава да остаряваш достойно. 

В този кадър, част от цяла поредица, която ще видим през септемрви, Роселини носи магията на своя житейски и професионален опит, достоен за роман, седнала достолепно на кожения диван в студиото на фотографката Ани Лейбовиц. И въпреки че осъзнаваме намесата на на фотошоп, позата и цялото присъствие на кино иконата в тази снимка говорят за 100-процентова жена - неостаряваща, наелектризираща, омагьосваща.

Есенната колекция чанти на YSL



Новата колекция чанти есен-зима 2012/13 на YSL e вече в продажба в онлайн магазина на марката, откъде всички налични модели привличат вниманието ни с елегантност, красиви цветове в дълбоки тъмни нюанси, животински принтове и викокачествените кожи. Линията класически чанти с голямото златно лого отпред, превърнало се във фетиш на много поколения, носи цялата идея за луксозен и практичен шик на лейбъла. 

Освен големите бизнес модели, които смятаме за абсолютен must-have, инвестицията си заслужават и вечерните клъчове, които са в любимите на Сен Лоран наситени цветове – лилаво, червено, черно.

С впечатляващия надпис „Произведено в Италия, чантите от колекцията есен-зима са на цени между 600 и 3000 долара, които се изплащат години напред до последния цент.

Виж някои от любимите ни модели тук>>

Ще ги намериш всички тук>>

Олимпийска треска в Elle Мексико













Целият свят говори, мисли и пише за Олимпиада. И точно от тази масова истерия, която предстои да се открие следващата седмица в Лондон, Elle Мексико правят мода.

Красивите кадри са директно в десетката с темата, която вълнува всички, и едновременно с това представят тенденцията на лято 2012 на банските, вдъхновени от спортния шик, които страшно много харесваме и които ти представихме в селекцията от 50 чифта на гореща разпродажба.

Фотографът е Алваро Кортез, а сесията е за брой юли, 2012.

Новият Lookbook на Asos есен-зима 2012





Много плетива и кожа, малко барокови вдъхновения при принтовете, пеплум и цветя, които продължават темата на пролетта и в новия сезон – това са ключовите елементи в новата колекция на често посещаваната от нас дестинация за онлайн находки Asos.com и техните каталожни кадри за есен-зима 2012-13.

А андрогинните силуети и момчешката елегантност в целия стайлинг ни спечелиха с чистотата и минимализма си, от които имаме страшна нужда в есента.

И ако трябва да изберем няколко от всички неща, в които бихме вложили пари и търпение, за да ги получим, това със сигурност ще бъдат коженото манто, панталонът с басти и онзи великолепен бабин пуловер с вплетени в него метални пръстени.

Иначе я искаме цялата, включително с този странен, но изумителен вълнения гащеризон (виж го тук).

Катрин в роклята на Stella McCаrtney Resоrt 2013



Херцогинята на Кеймбридж избра правилната рокля за официалното откриване на изложбата Road to 2012: Aiming High в лондонска национална галерия две седмици преди старта на Олимпийските игри в британската столица.

Правилната, първо, защото създателката й Стела Макартни е официалният дизайнер на английските състезатели, второ, цветът кралско синьо, освен че отива на благородната титла на Катрин, елегантно подчертава тъмните й очи и дългата кестенява коса, трето, заради кройката, която позволява на фигурата на бъдещата кралица, притеснително слаба според някои английски медии, да изглежда хармонично в семплата иначе рокля с фиксирана рязана талия и свивки при бюста.

 

Към роклята resort 2013 на Макартни Мидълтън добавя класически обувки от черен сатен на Prada и колие в олимпийската тема. И нищо друго, освен легендарния годежен пръстен на принцеса Даяна. Леко спортна и много прибрана, но забележителна заради този специфичен цвят е цялата визия на херцогинята и точно това ни хареса. Единствената ни забележка към стила на Кейт си остава към дължините, но приемаме, че протоколът не позволява по-къси решения.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.