Следва

Награда #6: KWIAT- Слънчеви очила

24 юли, вторник - Никол Шерзингер

Певицата направо ни зашемети с червената рокля, която беше избрала да облече, за посещението си при новобранците на "X Factor" в Ливърпул...

All About Life преди 11 години

Никол направо ни зашемети с червената рокля, която беше избрала да облече, за посещението си при новобранците на "X Factor" в Ливърпул.

Бившата певица от Pussycat Dolls беше съчетала тоалета си с огромно бижу за врата и прекрасни златни обувки, с които изглеждаше поразително. А докато вятърът леко надигаше полата й, всички около нея напълно се разконцентрираха от гледката под нея и нейните крака. И как не, г-ца Шерзингер си е истинско шоколадово вдъхновение не само за вторник, а за всеки един ден.

Виж всички в Календар на стила>> 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.