Следва

Какво ново - Кейт Мос е лицето на Rag&Bone в първата им официална рекламa

Код Жълто за Флорънс Уелш и нейната филцова шапка

Британската певица Флорънс Уелш е в Ню Йорк в най-горещите летни дни на изминалата седмица, облечена в дълга...

All fashion преди 11 години

Британската певица Флорънс Уелш е в Ню Йорк в най-горещите летни дни на изминалата седмица, облечена в дълга романтична рокля в тъмни нюанси, обута в лачени платформи с колан и чанта в един цвят и на пръв поглед няма нищо необичайно във визията й. Но финалът с филцовата шапка определено ни смути.



На плюс 30 градуса, когато и асфалтът се топи под адската жега, мисълта за вълната, обгърнала главата на Флорънс, предизвиква горещи вълни и обилно потене у всеки. Да не говорим, че е напълно възможно певицата да обърка някой напечен от слънцето гражданин в ориентира му за време-пространство.

Признаваме еклектиката в стила на музата на Карл Лагерфелд и Сара Бъртън, но гледката не е приятна за окото и сетивата, които жадуват за голота и студени коктейли. Някои колеги в Щатите пък предположиха, че Флорънс носи торбичка лед под мишница, за да я охлажда, защото едва ли е възможно човек да издържи и мунута на жегата, навлечен по този начин.

Всъщност, ако махнем шапката, оставим роклята и я обуем в красиви, почти невидими сандали, от които да се подава нежен педикюр, всичко ще си дойде на мястото.

 

More All fashion