Следва

Нетрадиционна пъстра салата с пилешко и праскови

27 юли, петък - Кейт Босуърт

Петъчно сме впечатлени от лекотата, която носи външният вид на красавицата. Изтънченост. Внимание към детайла. Красота в простотата...

All About Life преди 11 години

Пленителната Кейт Босуърт беше щракната по време на разходката в Западен Холивуд, Калифорния, облечена в изключително приятен летен ансамбъл. За своя шопинг тур тя беше избрала рокля с огромни принтове на палмови листа H&M, тъмни авиаторски очила, ниски кожени сандали, сребърен медальон и бежова чанта. С плажни вълни в косите и естествен грим, Кейт отново доказа, че преди всичко друго, тя е най-вече много стилна жена.

Петъчно сме впечатлени от лекотата, която носи външният вид на красавицата и тоалетът й. Изтънченост. Внимание към детайла. Красота в простотата.

Виж всички в 
Календар на стила>>  

 

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 1 ден

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата

С Халите се случва чудо: двете възстановени фасади и още от процеса по реставрация

All About Life преди 3 дни

Днес имахме огромното удоволствие да надникнем в процеса по възстановяване на Централните софийски хали. Екипът на Kaufland България показа какво е свършено дотук. Гледката и усещането са вдъхновяващи.