Следва

Какво ново - Азалия Банкс е новото лице на Александър Уанг

Най-красивото от Resort 2013 - част 1

В последните колекции виждаме много карета, цветни ивици, цветя, поли тип молив, психеделичните принтове в стил 70-те...

All fashion преди 11 години

Тазгодишните resort колекции вече ни заляха от всички страни и модни столици, а ние все още дори не сме решили каква ще е дестинацията за лятната ни отпуска.

Е, в крайна сметка може и да не знаем къде, но важното е, че вече имаме доста добра представа за това поне как искаме да сме облечени на нея. И именно resort колекциите ни отвориха очите за това. Как да не им се зарадва човек после?

Обичаме ги главно заради две неща. Първо -  дрехите, които се показват в тях са много по-приложими и попадат повече в сферата на това, което хората всъщност наистина носят, в сравнение с нещата, които дизайнерите творят за останалите колекции и второ, защото задават настроението на следващото лято. Загатват се цветовете, материите, силуетът, всъщност все неща уж създадени за богатите пътешественици, но всъщност зададени подсказки за това каква ще е модата през топлите месеци на 2013-а.

Тази година в resort колекцииte виждаме много карета, цветни ивици, цветя, поли тип молив, психеделичните принтове в стил 70-те... но вижте по-добре какво точно имаме предвид в нашата галерия.

 

More All fashion