Следва

Леко подлютен домашен доматен пай

1 август, сряда - Джесика Алба

Актрисата успява да накара дори многообразието от цветове винаги да работи за нея без проблем, така че забавния и динамичен стил, който има, да остане шик...

All About Life преди 11 години

Джесика Алба добави малко цвят по улиците на Ню Йорк преди ден, облечена в многоцветна пола, тъмно син блейзър, сини дървени сандали, синапено жълта чанта и сини слънчеви очила.

Да си признаем, не знаем как, но тя успява да накара дори многообразието от цветове винаги да работи за нея, така че забавния и динамичен стил, който има, да остане шик.

 И явно шареното да е стилно не е никакъв проблем за актрисата, и тя не пропуска да го демонстрира.
 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.