Следва

Да си припомним: Да бъдеш шик – за истинското значение на думата

Българката Елена Златева оглави надпреварата в международния конкурс на Triumph

За пета поредна година Triumph предизвиква студенти по дизайн от цял свят да премерят сили в престижния конкурс за дизайн на бельо...

All fashion преди 11 години

За пета поредна година Triumph предизвиква студенти по дизайн от цял свят да премерят сили в престижния конкурс за дизайн на бельо Triumph Inspiration Award. За поредна година българското участие в това състезание за таланти е много силно и носи надежда, че ще завоюваме отново изключително престижно място.

След като това се случи вече веднъж през 2009 година, когато Ники Божилов спечели международния конкурс за дизайн с проекта си "Ден и нощ", а после фантастичният му модел бе пуснат в продажба по цял свят, а ние дори го направихме подарък на наш читател по случай 5-ия ни рожден ден, никак не изглежда невъзможно отново да триумфираме. Освен че ще е прекрасно, имаме и всички шансове. 

Тази година България представя Елена Златева – студентка от НХА, която спечели националния конкурс през април тази година, и нейният модел, наречен "Танцът на дракона". Тя вече се съревновава с участници от 31 страни по света, които също като нея са творили моделите си бельо под тазгодишното мото на надпреварата "Дракони и пеперуди". Всички тези участници обаче ще разберат кой е избран за победител чак на финала на това модно предизвикателство, който е на 19 октомври 2012, в Музея на Изкуствата Миншенг в Шанхай, Китай.

След като 3 поредни години конкурсът се провеждаше в модните столици на Европа – Милано, Лондон и Берлин, тази година световният финал ще се проведе в Азия. Въпреки смяната на континента, условията на Triumph остават същите. И тази година всички почитатели на конкурса могат да следят новините и събитията, свързани с него в страницата във Facebook и да гласуват за предпочитания от тях модел на сайта на марката. Гласуването вече започна преди дни и ще приключи след близо две седмици - на 23 август.

А сега добрата новина...

Българката Елена Златева е тази, която води във временните резултати до момента. Разбира се, ние сме изключително щастливи, че за толкова кратко време нашето момиче е оглавило класирането и я подкрепяме напълно в тази модна "битка". Всеки друг, който като нас иска да даде своя глас за Елена, може да го направи ТУК, а ние стискаме силно палци накрая на гласуването именно тя да триумфира.



Има и още нещо, което не е за подценяване: всички гласували и попълнили он-лайн формата имат шанса да получат награда. На случаен принцип ще бъдат изтеглени 10 от гласувалите, като един от тях ще получи като подарък пътешествие за двама в Шанхай, с уникалната възможност да присъства на световния финал и да се запознае с членовете на журито, както и да разполага с джобни пари в размер на 5 000 RMB (жънминби), а на останалите 9 ще бъдат раздадени комплекти бельо Triumph. Заслужава си, мислим!

Успех, Елена!


 

More All fashion