Следва

Копринената риза... Как да я носим сега и в следващите два сезона

Trend report - Slippers

Наричат ги новите балеринки, но това съвсем не е пълното им определение. Slippers, loafers или мокасините, тип...

All fashion преди 11 години

Наричат ги новите балеринки, но това съвсем не е пълното им определение. Slippers, loafers, или мокасините, тип домашни пантофи, меки, гъвкави на движение и в прекия, и в преносния смисъл, и на равна подметка са по-добрата алтернатива на ниските до земята обувки с деколте, защото тяхната унисекс употреба ги прави безкрайни на идеи за носене.

Толкова са съблазнителни, че дори и изявен мъжкар като Канйе Уест не им устоява.

Харесваме и изобилието от цветове и материи, с които ни радва този изключително готин тренд. В женския гардероб възможностите за съчетаване на тези супер удобни обувки са неизчерпаеми - от обикновен топ с джинси, през палто от кожа с косъм, до елегантен костюм, те са силен акцент, който подбравя сериозния или лежерния стил с малко чувство за хумор.



Стрийт стайл иконите пък направо ги обожават - Джована Баталия, Оливия Палермо и още куп модни редакторки ги превръщат в силен аксесоар, който всеки high street brand (H&M, Zara, JCrew и т.н.) има задължително в колекциите си. A Кристиан Лобутен пък ги посвещава на мъжете.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.