Следва

Who is she?

Who is she: 10 любими факта за Белослава

Тя е дъщера на известната актриса Анета Сотирова. Завършва Държавната музикална академия...

Други преди 11 години

Тя е дъщера на известната актриса Анета Сотирова. Завършва Държавната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“, а след това и рекламна фотография в Лос Анджелис и се казва Белослава. Тя е и усмихнатото момиче, за което те питахме тази сутрин в рубриката Who is she?.

За нея хората казват, че е замесена от особено тесто и затова представата й за живота е съвсем различна от тази на средния българин. Това може би я прави толкова интересна и магнетична, но какво още е допринесло за харизмата й, се опитахме да съберем накратко по-надолу:

1. Белослава е кръстена на героинята на майка й в дебютната й кинороля във филма “Сватбите на Йоан Асен”, който тя снима бременна в третия месец с нея.

2. Любовта на Белослава към музиката идва от дядо й Кръстьо Стоянов, който е бил хоров диригент, а баща й е свирил на цигулка.

3. През 1998 г. печели награда за млад изпълнител на “Златният Орфей”.

4. Не обича да я наричат "бялата негърка".

5. Шест години делят последния й албум "Когато има защо..." от предишния "Слушай ме".

6. Белослава е омъжена за мъжа от детските си фантазии Евгени Йонов. След много години се срещат отново на концерт на Соня Васи в зала “Универсиада” в София. Тогава Евгени и помага да влезе през тълпата, хваща я за ръка и от тази вечер двамата са заедно.

7. Двамата прекарват първата си брачна нощ в кръчма в Студентския град.

8. Белослава обича много да пътува и заедно с дъщеря си Божидара и съпруга си Евгени обикалят с кемпер из страната. Лятото цялото семейство пък се мести да живее в Лозенец, където имат вила-хотел.

9. Певицата е истински кулинар вкъщи. Белослава има над 460 собствени кулинарни рецепти. 

10. В началото на годината Белослава и майка й Анета Сотирова направиха неформално движение на биожените. 





 

 

More Други