Следва

Лейди Гага се появи с кожено палто ден преди концерта си в София

Три кралици на три корици - Септемврийският Vogue Paris Кейт Мос, Лара Стоун и Дария Вербови

Френският Vogue е едно от последните модни издания, на които предстои да споделят с читателите така важния...

All fashion преди 11 години

Френският Vogue е едно от последните модни издания, на които предстои да споделят с читателите така важния септемврийски брой, а голямото разкритие идва с нов дизайн, затвърждаващ отпечатъка на Емануел Алт върху списанието и изцяло реализиращ гледната й точка.

Септемврийският Vogue Paris има три корици – с Кейт Мос, с Лара Стоун и с Даря Вербови - и трите супер модели са облечени в една и съща рокля, тази на Dolce&Gabbana, и позират на сиво-кафяв фон. Еднакви са гримът и прическите им, но тези характерни лица никога и по никакъв начин не би могъл да сбъркаш. Темата на броя е „черно” и Алт е възложила на Mert&Marcus да заснемат невероятни 64 страници мода.

Семплата визия е част от новия дизайн на изданието и изглежда, че Емануел напоследък е на същата вълна като Еди Слиман, тъй като се предполага, че новият дизайн „ще се върне обратно към този от 60-те и 70-те години”, според WWD. Дали Алт ще се сблъска с модната критика, както Слиман при ребрандирането на YSL, тепърва предстои да разберем, но така или иначе вярваме, че промените винаги водят към нещо добро. 



Що се отнася до съдържанието, в списанието ще има повече пръсъствия на лица, които „отразяват естетиката на Vogue”, както и нови рубрики, включително тази на френската блогърка Гаранс Доре: „две страници със заглавие Настроение (Humeur), съдържащи нейната гледна точка относно теми, засягащи модата, украсени с илюстрации, лично от блогърката.”



Откакто Алт стана главен редактор на Vogue Paris след Карин Ройтфелд, тя често е обект на критики, което е нормално, особено от страна на върлите фенове на Карин. А сега вече списанието ще бъде с нов дизайн, вече това е изцяло „нейното списание” и на нас ни е интересно как ли ще се приеме това от читателите.

Какво е твоето усещане? Намираш ли разлика в новата визия от предишните и с какво ще те спечели броят? Защото ние определено се хванахме за лицата и новите практични рубрики. 
 

More All fashion