Следва

Ана Уинтур разказва как и защо решава да сложи джинси на първата си Vogue корица

Б като Библия, Б като Блог

Чудесен преход от лятото в есента е тази рокля от истинска коприна, която се превръща от гъсеница в пеперуда с...

All fashion преди 11 години

Един колан - две рокли

Харесваме идеята да използваш един и същи аксесоар в много и различни визии. 
Тук демонстрацията как широкият колан с капси пасва на всичко, е с две коренно различни рокли. 
И в двата случая имаме категоричен успех, нищо не бихме махнали или добавили повече. 



wie-hund-und-katze.com

Пикник край пътя



За пикник са нужни само двама. Единият да поднесе направените с любов и украсени с желание сандвичи върху цветното одеяло, а другият да служи като опора, когато първият има нужда да мълчи и да се наслаждава на успокояващата тишина. 







couldihavethat.blogspot.com

Индианско лято



Пътешествията по света са страшно вдъхновяващи по отношение на стила. Ако не си бил в Лас Вегас, как би ти хрумнало, че индианските пера могат да се превърнат в аксесоар?!

theblondesalad.com

Еasy Dress



Чудесен преход от лятото в есента е тази рокля от истинска коприна, която се превръща от гъсеница в пеперуда с точните аксесоари. Лесна и млада е със сандал и голяма чанта от плат, божествено нежна е щом й добавиш едри бижута, чифт убийствен ток и голям клъч.

Но и така - с велурените боти и кожената чанта Celine, ни се струва прекрасна и носталгично настроена към отиващото си лято.

http://lefashionimage.blogspot.com/2012/07/easy-white.html

А ти кой избираш?

 

Дилемата да бъдеш на ток или да не бъдеш, когато имаш два прекрасни чифта - единият висок и лачен, другият нисък до земята, лачен, но с капси и връзки, ражда вдъхновяващи кадри като този.

И тъй като загадката какво е избрала въпросната блогърка остава неразкрита, си представяме, че е предпочела фантастичния първи с връзки, който носи с бял тишърт и шорти от деним, а на следващия ден е заменила белия тишърт с пеплум топ в свежи плодове цветове, а шортите с панталон на едри цветя и тогава идва ред на номер 2 - класически ток с нежно заоблено деколте.

А ти кои ще избереш, ако имаш само една възможност?

maritsa.co

More All fashion